| dot a întrebat:

Am multe prietene care au facut avort. Toate au in jur de 18 ani, deci niste copile.
Am 2 intrebari ( pentru a nu face mai multe posturi):
1- alegeti sa va protejati sau sa suportati consecintele faptelor voastre doar pentru ca doreati "sa simtiti mai bine"?
2- ce parere aveti despre avort?

4 răspunsuri:
| daddu a răspuns:

Daca nu te...nu faci copiii (nedoriti) daca faci avort IMPUSCATE!laughing sper ca ti-am raspuns la ambele intrebari.

| rvr a răspuns:

1 binenteles pentru ca este mai bine sa te protejezi pentru ca prin contacul sexuala neprotejat poti lua niste boli sexuale fff grave cum ar fi sifilis care ataca creierul si Sida care este periculoasa. 2.parerea mea este pentru ca nu ar trebui sa avortati in primul rand pentru ca e este un pacat sa o omuri un suflete nevinovata in al doilea rand puteti sa nu mai faceti copii din cauza avortului la o varasta frageda si nu e bine pentru voi si prin contactul sexual neprotejat se ajunge la avort deci dk doresti sa ai contact sexuala protejeazate nu omora o viata nevinovata. si spune-le si prt tale. fundita? happy ma bucur ca am putu sa te ajut happy

| VodkaCoca a răspuns:

Cunosc si eu cateva fete care au facut avort, eu cu fostul meu cu care am stat 2 ani si 6 luni m-am culcat cu el dupa un an si 4 luni si nu am facut-o niciodata protejat si daca era sa se intample sa raman era bine primit!

Cat despre avort nu sunt nici pro nici contra, de exemplu o fata care provine dintr'o familie mai saraca in care de abia au ce manca ei si sa mai aiba si 15-16 ani iti dai seama ce viata ar duce copilu, dar daca o persoana are situatia materiala buna are ce viitor sa ii ofere copilului nu cred ca ar trebui sa se faca avort, plus ca o prietena de-a mea care a facut avort acum nu mai poate avea copii. Acuma fiecare face ce vrea!

| Bacemi a răspuns:

1. Mereu sunt fidel prezervativului. E normal ca sexul fara protectie este mai placut insa prefer sa fac acest pas cand imi voi dori un copil.

2. Sunt impotriva avortului insa in anumite conditii trebuie sa intelegem ca e o solutie. Daca nasterea poate duce la moartea mamei sau copilul e predispus la malformatii eu spun ca e o solutie. Degeaba vorbesti daca nu esti tu in cauza sa te lovesti de asa ceva.