| Useria a întrebat:

Am multe probleme sociale:sunt batjocorita de toata lumea, iubesc FOARTE MULT 2 baieti dar unul nu cred ca ma mai iubeste, nu am prietene decat 2 fete, sunt prea sensibila si serioasa, nu prea le am cu glumele, toata lumea ma stie asa si le place sa isi bata joc de mine si sa ma foloseasca. As vrea, daca puteti sa imi spuneti cum pot deveni populara, sa am multi prieteni, glume multe sa ma stie lumea glumeata(un site de glume bune cv...), sa nu mai fiu serioasa si sentimentala decat cand trebuie, sa iubesc cum trebuie...sa nu mai fiu batjocorita mereu, sa fiu de gasca, sa am o gasca, etc. Va roog nu imi mai pot suporta viata asa. Funda si voi fi in veci recunoscatoare.

3 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Nu iti trebuie site-uri cu bancurilaughing, e greu sa fii asa sensibila dar asta e firea ta si nu poti sa o schimbi decat cu incredere deplina in tine si cu prieteni buni.Trebuie sa devii indiferenta, comenteaza cand lumea face misto de tine comenteaza-le, sau poti discuta cu un psiholog.

| 4b a răspuns:

Gura lumii n-o poti oprii, insa ii poti da de mancare...fa-le un sandwich cu indiferenta si sa vezi ce bine le prindewinking nu stiu ce intelegi tu prin iubire, insa pe baietii aia probabil ii simpatizezibig grin
Mai bine 2 prietene adevarate, decat 10 ipocrite si barfitoare; cu seriozitatea nu-i rau, impune-te si vei capata respect dela cei cu cap, ca de la niste ratati, n-ai sa te alegi cu nimic; nu-mi place ca esti asa sensibila, lumea profita de chestia asta si-ti da multe golurisad fi mai...barbatalaughing lasa popularitatea ca-ti strica, nu incerca sa fi in centrul atentiei doar ca sa te simti bine, entuziasmul asta iti da aripi, da pe urma te ranesti rau de totsad

| HappyKiddd a răspuns:

Pai...Fii si tu mai indiferenta,''prefate'' ca nu-ti pasa ce zic ceilalti din jurul tau, chiar daca iti pasa! Baga-te in seama! Cand colegii tai stau topti la o banca, du-te si tu! Nu ezita! Incearca sa nu pui totul la suflet! Daca colegii tai isi bat joc de tine, bate-ti si tu joc de ei, sau macar nu-i baga in seama! Toti colegii\prietenii sunt asa! Bafta! Funda?happy