| opierdevara a întrebat:

Am nevoie de ajutor!
Buna.Am mai pus intrebaRea asta... dar nu am primit destule raspunsuri.
deci imi place de un baiat mai mare [cu 3 aniwinking] decat mine despre care nu stiu prea multe.Asa si el.Ma cunoaste dar nu stie destule lucruri despre mine [cel putin asa cred euon the phone.
Am id`ul lui.
Ce discutii am putea avea?
Ce subiecte am putea abordaa?
Va rog ajutati.ma...crying
Dau funda si la restul voturiii >big grin

3 răspunsuri:
| klaws007 a răspuns:

Ai putea sa ii explici direct

| Simpluuu a răspuns:

Buna! pai poti sa il intrebi cum e pe la scoala, daca ii plac animalele, ii spui ce animale ai, ce tiar place sa ai, unde ai vrea sa locuiesti cand vei fii adulta, il intrebi cum ar vrea sa fie Romania, ii sspui parerea ta, il intrebi mai mule lucruri iar apoi ii ceri nr de tell. il intrebi daca nu ar vrea sa vorbiti in pauza, la scoala ( sa incerci sa ajungi mai tarziu in cazul in care accepta pentru a avea ocazia sa il intrebi daca nu vrea sa vorbiti dupa ore, atunci ai putea sa il scoti la un suc si sa vb mai mult ). funda?

| madygeo14 a răspuns:

Buna.In primul rand sa stii ca a avea aceeasi varsta nu este o necesitate,puteti foarte bine sa gasiti subiecte comune,precum ar fi:ce genuri de muzica asculta,ce locuri frecventeaza,daca si ke sporturi practik, ce apreciaza la persoanele din jurul lui, ce isi doreste pentru viitor...Este de ajuns sa gasiti un singur punct comun sau o tema pe baza careia puteti discuta, caci restul va veni de la sine.Fii tu insati.mult succes!big grin