| Andreiutza1809 a întrebat:

Am nevoie de ajutor:
Cine stie ce poate sa insemne cand un baiat de 17 ani iti pune piedica si apoi zice: Ce impiedicata esti; Poate/ sau nu, sa te placa sau face asta doar de plictiseala?; De ex: azi, eram in clasa si am trecut pe langa el si mi-a pus piedia, fara sa-i fac nimic. Si nu azi e prima data, o mai facut si in alte dati de cateva ori, dar nu tot timpul face asta.Si eu am tot 17ani.

Sa raspundeti daca stiti, am mare nevoie de un raspuns sincer;
Si fara jigniri.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Nu se poate sti precis. Poate sa te placa si e felul lui de a te tachina. Dar asta inseamna ca baiatul nu sta prea bine cu educatia, astea sunt glume de clasa a 5-a. Poate sa te displaca si este felul lui de a se "racori". Din plictiseala nu cred ca o face. Parerea mea este ca si intr-un caz si in celalalt sa stai departe de el, baiatul asta nu stie sa se poarte cu o fata.

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Depinde, daca o face doar uneori, si zambeste cand te uiti la el te place, daca o face foarte des, o face doar sa te enerveze.

| Andreiutza1809 explică (pentru OldSoul):

Pai si daca te enerveaza nu inseamna ca te place?
Aa am uitat ceva: Nu doar mi-e imi face asta si la inca vreo 2 colege, dar uneori doar uneia din ele si mie. Dar azi doar mie mi-a facut asta. Sti ce poate insemna asta?

| SkyPilot a răspuns (pentru Andreiutza1809):

O face doar ca sa va enerveze. Daca ii placea una dintre voi se concentra pe aceea.

| Andreiutza1809 explică (pentru SkyPilot):

Mersii pentru ajutor happy