anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor happy
Deci am o prietena foarte buna. Si am stabilit sa iesim sa ne intalnim cu inca unii de varsta noastra si putin mai mari. Dar problema aici este sora mai mica de 13 ani a prietenei mele. Faza e ca avem rareori sansa de a iesi sigure, fara familie (pentru ca nu ne lasa parintii). De ce e sora ei o problema? Pentru ca vrea sa se tina dupa noi ca sa isi faca prieteni (pentru ca singura nu poate sa isi faca prieteni de varsta ei, iar noi avem 15 ani) si se comporta ciudat in prezenta altora mai mari: incepe sa zica tot ce aude pe la noi (chiar si cuvinte mai colorate), desi nu le-a folosit in viata ei si vorbeste gura fara ea. Nu conteaza ce zice sau care e subiectul de discutie, dar ea trebuie sa se auda vorbind mereu. Si plus ca de fata cu ea nu putem sa ne purtam normal ca ne toarna parintilor ei, care sunt si parintii prietenei mele laughing))

Iar daca nu o luam cu noi va zice va baga strambe alo ei sa tipe la prietena mea si sa o tina in casa.

Daca ati avut rabdarea sa cititi toata prostia asta ma puteti ajuta cu un mod de a o face pe sor-sa sa nu mai vina sau macar sa vina mai tarziu? laughing))
Ca tine neaparat sa vina cu sora ei

Dau funda big grin

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ii spui prietenei tale ca daca mai vine cu sora-sa nu mai iesiti cu ea si gata. Nu trebuie sa se simta un grup intreg stanjenit si inconfortabil din cauza unei persoane. Sa discute acasa cu sora-sa si s-o puna sa-si faca prieteni de varsta ei daca printre cei mari oricum nu se descurca. Ori o educa cum sa se poarte, ori o lasa acasa si iesiti voi fara ea.

| psycho123 a răspuns (pentru Adry05):

Pai ea m-a rugat sa pun intrebarea. E vorba de o prietena foarte buna de a mea si singurul motiv pentru care ies sin casa happy

Răspuns utilizator avertizat