Bună @mady! Sunt convinsă că te-ai atașat de iepurașul tău, dar lasă-mă să nu te cred că pe cel nou nu-l iubești. Ești influențată de evenimentele nefaste. Sunt convinsă că iubești animalele, dăruiește-i afecțiune și iepurașului nou și îngijește-l și iubește-l ca pe cel pe care l-ai pierdut atât de tragic. Orice început are și un sfârșit, astea sunt legile firii, pe care nu le putem ocoli.
Îți doresc înțelepciune și zâmbește, ai un suflețel cu blăniță care te iubește necondiționat și are nevoie de dragostea ta.
Buna,pot spune ca inteleg prin ce treci.Am patit la fel cu catelusa mea, care a murit.Toate animalele isi iubesc stapanii,neconditionat(vezi cazul cainilor maltratati,,batuti,infometati,care nu isi musca stapanii)si acest iepuras te va iubi,dar acum este doar speriat, si ii trebuie un pic de timp sa se obisuiasca in noul mediu cu casa, cu oamenii din casa.Cat despre visele tale, este normal sa visezi, deoarece si animalele ca si oamenii pot transmite de dincolo mesje celor ramasi...deci daca nu visezi ca iepurasului tau ii e frig, sau ca plange sau altceva rau inseamna ca e bine.Imi pare rau ca a trebuit sa-ti pierzi iepurasul, dar asta este ciclul vietii, chia si noi oamenii trebuie sa murim...