| kawaii69 a întrebat:

Am nevoie de ajutor

eu stau la bloc si am (am avut) un pui de iepuras pana ieri, eram la curte cu bunicii era seara cam 20:30 si eu eram la poarta cu o vecina. ea are un labrador maaaaaaaaaare. se pare ca poarta nu era inchisa cu zavorul si el a sarit pe ea si a deschiso o pris iepurele in gura. stapanele l-au batut, stapanii erau rromi cand laui dat avea picioarul stang rupt si nici o urma de muscatura am vrut sa-l duc la veterinar dar era inchis si nu aveam bani pentru un taxi sa mergem la un veterinar non-stop costa cam 200ron doar pana acolo in total cam 450 ron. el nu a costat decat 15 ron dar eu in iubeam de 9999999, 999999999euro chiar mai mult. iepurele a murit pe la ora 11:30. stiu deoarece ma uitam la el din 5 in 5 minute. toata noaptea am plans si nu am dormit decat 1 ora sau 2 in care l-am vist numai pe el. nu pot sa-l uit. asa ca tata a venit mai devreme de la servici si am mers sa luam altul. am luat altul pot sa zic ca e chiar mai frumos dar nu il iubesc la fel de mult ca pe Puppy(celalalt iepure). el dormea cand il luam in brate ma urmarea peste tot si ma lingea. acest nou iepure nu face nici 1 di cele de mai sus. ok retreag il iubesc la fal de mult dar nu il pot scoate pe primul din minte si nici nu vreau. dar eu plang incontinu dupa el si ma gandesc la el ce sa fac ca sa stiu ca e bine? de unde pot sti exact? de unde pot sti ca si el m-a iubit? si de unde pot sti ca este bine unde l-am ingropat? (eu l-am ingropat pe un camp unde nu sunt animale si un camp plin de iarba)

multumesc anticipat si scuze ca vam facut sa citi-ti atat.:*:*:*love struck

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună @mady! Sunt convinsă că te-ai atașat de iepurașul tău, dar lasă-mă să nu te cred că pe cel nou nu-l iubești. Ești influențată de evenimentele nefaste. Sunt convinsă că iubești animalele, dăruiește-i afecțiune și iepurașului nou și îngijește-l și iubește-l ca pe cel pe care l-ai pierdut atât de tragic. Orice început are și un sfârșit, astea sunt legile firii, pe care nu le putem ocoli.
Îți doresc înțelepciune și zâmbește, ai un suflețel cu blăniță care te iubește necondiționat și are nevoie de dragostea ta.

2 răspunsuri:
| Larisa a răspuns:

Buna,pot spune ca inteleg prin ce treci.Am patit la fel cu catelusa mea, care a murit.Toate animalele isi iubesc stapanii,neconditionat(vezi cazul cainilor maltratati,,batuti,infometati,care nu isi musca stapanii)si acest iepuras te va iubi,dar acum este doar speriat, si ii trebuie un pic de timp sa se obisuiasca in noul mediu cu casa, cu oamenii din casa.Cat despre visele tale, este normal sa visezi, deoarece si animalele ca si oamenii pot transmite de dincolo mesje celor ramasi...deci daca nu visezi ca iepurasului tau ii e frig, sau ca plange sau altceva rau inseamna ca e bine.Imi pare rau ca a trebuit sa-ti pierzi iepurasulcrying, dar asta este ciclul vietii, chia si noi oamenii trebuie sa murim...sad

| kawaii69 explică:

Am vrut sa zic rromi nu rromi nu stiu de ce am scris asa poate de emotii