| Innovation a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Eu stau prea mult pe calculator si imi ocupa timpul pentru teme si altele.Ma distrage tot, jocurile, etc.Si as vrea sa ma culc si mai devreme, din cauza computerului ca stau prea mult pe el ma culc tarziu.As vrea sa am un program fix la cat ma culc si as vrea sa il respect.Cine ma poate ajuta in legatura cu tot ce am scris?
Va rog nu dati raspunsuri cu jigniri sau ceva de gen.
Imi cer scuze de categorie dar nu am gasit ceva potrivit.

Răspuns Câştigător
| deyule794 a răspuns:

Singurul lucru care te poate ajuta este vointa; stiu ca e mai placut sa stai la pc decat sa iti faci temele sau sa dormi, dar lucrurile astea trebuiesc facute pentru ca TREBUIE. Incearca sa iti pui in program macar o zi libera pe saptamana (in weekend) in care sa nu trebuiasca sa inveti sau sa-ti faci teme.sa fie o zi doar pentru relaxare happy

2 răspunsuri:
| Dany20 a răspuns:

Pai din cate vad eu ai 2 variante. prima varianta e sa arunci pc-u pe geam. si a 2a ar fi sa te gandesti la viitor. banuiesc ca in viitor nu vrei sa fi privita ca o inadaptata social care nu are prieteni si sta numai in fata pc-ului nu? straight face

| deyule794 a răspuns:

Aaa, am uitat sa mentionez blushing cand te apuci de teme, incearca sa o faci cu pc-ul stins, astfel nu vei fi tentata sa te pui la el big grin