anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. In luna mai, am primit aiurea un pachet prin intermediul curierului. M am certat cu curierul, fusese vina lui pentru ca incarcase rau. Am facut reclamatie si curierul ala a luat o peste cap. A trecut timp. Acum cateva zile, in trafic unul ma sicana (mergea paralel cu mine, injura, arata semne). Cand vad ca nu se linisteste trag pe dreapta si ma dau jos. Se da si el. Si vine nas in nas cu mine si zice ca de ce claxonam eu scoala. Ii zic clar sa pastreze distanta, fiind pregatit sa l pocnesc la prima atingere din partea sa. N a facut nimic, s-a retras pe urma si tot injura ca mi da o bataie...si i am zis ''haide, vino''. Si n a venit, a plecat cu masina. Dupa incident, realizez ca tipul asta era fix acel curier.
Problema este ca acum am un gand obsesiv care zice ca curierul asta(adica tipul care ma sicana) va veni la mine noaptea acasa fix cand fac sex si va da cu pumnii si picioarele in usa...chiar va sparge usa la un moment dat si va incerca sa ma omoare in acel moment vulnerabil. El stie unde stau pentru ca mi-a livrat multe pachete si mereu nu ne intelegeam. Deci ar avea sens sa vina, caci stie unde stau... Cum sa scap de acest gand? Nici nu pot sta mereu gata de bataie, ca nu mai pot face sex dupa. Ce sa fac? Ajutor!

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista o singura solutie.
Renunti la sex si te pregatesti pentru o tavaleala cu curierul.

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Tavaleala? laughing

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Bagi un Tom și Jerry și nu te mai gândești.

| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Adica? laughing

| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Îți distragi atenția laughing

| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Dar crezi si tu ca sunt paranoic?

| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.

| Goete a răspuns:

E posibil, de asta e bine sa te comporti omeneste.
Bafta?

| anonim_4396 explică (pentru Goete):

Eu? El a cautat o laughing

| Goete a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu nu esti Schizotix
Esti Schizofrenic - si asta o spun nu doar dupa "discutia" asta
Dar problema e a ta? - insa norocul de asemenea, ca nu-ti dai seama

| anonim_4396 explică (pentru Goete):

Am inteles, domnu' psihiatru! Cand sa execut o in-ter-n-are?

| VoidEternal a răspuns:

E o teama perfect valida.

Si eu am o frică paralizantă să nu îmi bată martorii lui Iehova la ușă în timp ce îmi suflu nasul. Ce m-aș face atunci?

Dar atâta timp cât nu ai afară pe ușă programul tău de sex, cum sunt la toaletele din restaurant tabelele cu cine face curățenie, cred că totul o sa fie bine.

Mă rog, evident nu totul, dar măcar șansele să-ti vina curierul și să-ți arunce niste mănuși pentru câteva runde, taman "in focul pasiunii" sunt cam nule zic eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu ma tem propriu zis sa ma bat cu el, as face si meci pe reprize cu manusi de box, nu am o problema...dar ma deranjeaza gandul ca poate veni in orice moment ca sa nu ma lase sa fac sex! Sau vine fix cand fac sex

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ești paranoic. Și punct.

| Pnin a răspuns:

Ai niste probleme așa absurde mă întreb dacă muncești sau ce activități ai că pare că ai mult timp liber.

| anonim_4396 explică (pentru Pnin):

Lucrez de o luna

| felixf a răspuns:

Auzi, karma din mai s-a ars acum in iarna. Faci o actiune, va veni recatia candva. A fost acelasi, ai avut noroc, ai ars karma cu acel om. gata. Nu se va mai intampla nimic. Daca se intampla invers si ala ti-ar fi tras una aveai timp sa te gandesti. Dar sa nu exageram. Daca vrei sa faci sex, fa. Nu te mai gandi ca vine ala sa te bata. Nu te mai gandi. Ai rezolvat karma acum vine timpul sa te linistesti si sa linistesti si relatia cu curierul. Nu fi capos, cel destetpt cedeaza. Curierul nu va ceda, tu poti ceda.

| anonim_4396 explică (pentru felixf):

Multumesc pentru parere