Exista o singura solutie.
Renunti la sex si te pregatesti pentru o tavaleala cu curierul.
Adica?
Îți distragi atenția
Dar crezi si tu ca sunt paranoic?
Da.
Eu? El a cautat o
Tu nu esti Schizotix
Esti Schizofrenic - si asta o spun nu doar dupa "discutia" asta
Dar problema e a ta? - insa norocul de asemenea, ca nu-ti dai seama
Am inteles, domnu' psihiatru! Cand sa execut o in-ter-n-are?
E o teama perfect valida.
Si eu am o frică paralizantă să nu îmi bată martorii lui Iehova la ușă în timp ce îmi suflu nasul. Ce m-aș face atunci?
Dar atâta timp cât nu ai afară pe ușă programul tău de sex, cum sunt la toaletele din restaurant tabelele cu cine face curățenie, cred că totul o sa fie bine.
Mă rog, evident nu totul, dar măcar șansele să-ti vina curierul și să-ți arunce niste mănuși pentru câteva runde, taman "in focul pasiunii" sunt cam nule zic eu.
Ai niste probleme așa absurde mă întreb dacă muncești sau ce activități ai că pare că ai mult timp liber.
Auzi, karma din mai s-a ars acum in iarna. Faci o actiune, va veni recatia candva. A fost acelasi, ai avut noroc, ai ars karma cu acel om. gata. Nu se va mai intampla nimic. Daca se intampla invers si ala ti-ar fi tras una aveai timp sa te gandesti. Dar sa nu exageram. Daca vrei sa faci sex, fa. Nu te mai gandi ca vine ala sa te bata. Nu te mai gandi. Ai rezolvat karma acum vine timpul sa te linistesti si sa linistesti si relatia cu curierul. Nu fi capos, cel destetpt cedeaza. Curierul nu va ceda, tu poti ceda.