anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor,nu ma gandeam ca se va ajunge pana aici.
Eu sunt leu fata, prietenul meu baiat pesti.Da am auzit ca nuprea merg, da nu tin cont de asta.
Faza e ca suntem impreuna de 6 luni jumate,totul a fost ok, pana s-a angajat asa spune el si parca asa e, acum vreo 2 luni,spune ca il stresez,ca ii dau prea multe sms-uri,ca el nu vrea si nu are timp sa stea tot timpul cu telefonul in mana sa vorbeasca cu mine repe nu are timp si nici nu vrea. Spune ca se cam satura! Deci el nu mai vb cu alte fete la fel cum nici eu nu vorbesc cu alti baieti, nu iesim in oras decat impreuna, faza e ca daca eu nu ii raspundeam la mesaj dupa vreo 10 minute dupa ce mi l-a trimis se supara, dar eu daca fac ca el nu am dreptul sa ma supar se supara el pe mine pentru ca ma supar.Nu stiu ce sa fac, nu vreau sa-l pierd, l-am intrebat daca are pe altcineva si a spus ca pentru el aia e o pierdere te timp si energergie mai bine ar face sala ( face sala) si in ultimele zile face lucruri si eu aflu la sfarsitul zilei de ele si azi spre exemplu mi-a zis ca merge sa mance si de obicei sta o ora si nu mi-a dat semn de viata 5 ore si dupa a zis ca a fost la un prieten si si-a uitat telefonul acasa straight face ce sa cred? va rooog, funda.da ajutor va rog

Răspuns Câştigător
| LarissaMouse a răspuns:

Eu cred ca il sugrumi putin.Adica stiu ce inseamna sa muncesti si chiar are dreptate, nu are timp de mesaje si fiind acolo, sigur e obosit sau poate nervos pe colegii sau seful lui si nu are chef de vorba.Las-o putin mai moale o vreme.Adica nu il mai baga in seama decat daca o face el. Poate asa isi va da seama ca ii e dor de tine si te va stresa el pe tine happy

| Eooo98989898 a răspuns (pentru LarissaMouse):

Nuu, nu vorbim in timp ce lucra doar in pauze uneori, cand e acasa ma refer.happy

3 răspunsuri:
| Bianca306 a răspuns:

Il sufoci. Lasa-l pe el sa te sune, sa iti dea sms pentru un timp.

| Eooo98989898 a răspuns (pentru Bianca306):

Okei happy Asa am sa fac multumesc!