| Adaa43 a întrebat:

Am nevoie de ajutor!
Nu stiu ce sa ma mai fac. Sunt in primul an de liceu si am probleme cu fetele de la clasa a 12-a. La inceput, ma impingeau pe mine si pe colegele mele pe scari si ne spuneau "pitice". Eu nu le-am bagat in seama dar situatia s-a inrautatit grav. Acum, in fiecare zi dau in mine si ma injura cand ma vad, imi lipesc guma in par, imi pun piedica. Odata, m-au oprit dupa ore si mi-au cerut bani, avem la mine 10 lei dar le-am spus ca nu am nici-un ban. Iar apoi una dintre ele mi-a zis ceva de genul: "Lasa ca stiu ca ai, da-mi cati bani altfel va fi vai de capul tau". De atunci au inceput sa-mi ceara bani in fiecare zi dupa ore. A ajuns sa-mi fie frica sa mai merg la scoala. M-am saturat sa stau si sa inghit dar nu am zis nimanui nimic despre asta de teama ca ma vor astepta dupa ore si se vor lua de mine si mai rau. Pe zi ce trece, imi scade increderea in mine si am inceput sa nu mai invat atat de bine.Ce pot sa fac?

3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Plange-te la diriginta lor ca vei merge la politie si vei depune plangere impotriva fetei care a incercat sa iti ia banii, considerand asta talharie.
Si ca orice s-ar intampla, de acum nu mai tine de tine, ci de ele.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| MDenisee a răspuns:

Ha! Ce distruse, eu nu suport genul asta de persoane, ia fata atitudine si tu si prietenele tale, cu cat sunteti mai multe cu atat mai mult, ele va stiu punctele slabe, si se folosesc de voi, in plus sunt multe de aia sunt asa tari in gura, eu le spargeam gura sincer, mama lor de hiene... In plus daca nu poti sa faci nimic si nici nu poti lua atitudine, vorbeste si tu cu directorul si parintii tai, or sa le potoleasca, iauzi si tu, cum sa-ti faca asa, esti si tu o persoana, nu trebuie sa fii jicnita si batjocorita de niste distruse penale! Sparge-le botu!