Aaaa, nu cred ca iti este cam loiala, ar trebui sa ai o discutie cu ea despre asta, nu stiu poate ea in sinea ei isi spune"dariana e desteapta. ia sa ma dau eu pe langa ea poate imi ies si mie medii le maai mari, ce am de pierdut!". Zic si eu poate ca nu e genul de persoana care sa isi exprime sentimentele. Dar cred ca totusi trebuie sa ai rabdare, sigur iti va intoarce favorurile candva, si iti vei da seama ca ai judecato gresit.Asteapta putin iti va fi loiala curand, dar mai bate si tu apropoul cu subiectul"prietenie"! Poate merge!
Cu sinceritate,
livia!
pentru
Dariana!
pup!
Buna nu este prietena adevarata. Fara suparare, dar te-a folosit doar in scopul ei personal.Nu s-a gandit si la tine.Azi o ajuti si maine te ignora.Nu este frumos ce face. O prietena adevarata ii cere ajutorul prietenei, dar ii multumeste cum se cuvine pentru asta.Asa este corect.Numai bine.
Da, iti este o prietena buna, buna la ocazii.
Practic, reiese ca pentru ea esti o prietena de unica folosinta, desii nu te foloseste doar o data.
Faptul ca ii faci favoruri, dai dovada de prietenie
Ea ce favoruri iti face? si sa nu intelegi ca asta ar trebui sa astepti
dar pur si simplu un argument pentru care ea este "o prietena" sa nu mai spunem ''buna''.
Nu stiu exact daca e o prietena buna, dar ti-o demostraza? Asta doar tu trebuie sa sti...Parerea mea (necunoscund-o e fata) e ca nu asa se comporta o prietena adevarata.Si eu am patit la fel, dar eu stiam ca acea fata nu era o buna prietena, doar cineva cine se prefacea. Datorita faptului ca te ignora inseamna ca ea te-a folosit.Scuze ca ti-o spun asa direct, dar asta e parerea mea.
Funda?
Daca e o prietene buna doar tu poti sa stii, tu o cunosti, dar parerea mea e ca te-a cam folosit, si scuze ca ti-am spus-o asa direct.Si eu am patit-o dar stiam ce fel de fata e persoana respectiva. Dupa parerea mea ea nu e o pritena adevarata, dar tu decizi...
Pai tea folosit pai daca ar fi o prietena adevarata tear ajuta si ea nu numai tu pe ea daca vrei chiar sa fi ce mai buna pritena cu ea spune-i si tu sa se comporte la fel ca tine
Incearca sa ii spui daca vrea sa o ajuti: lasa ca daca iti zic eu nu mai stii fa acolo sa fii mai desteapta . prietena nu iti este incearca sa o pui sa iti explice situatia... daca spune ca suntem inca pritene si esti sigura ca minte faci ca mai sus daca iti mai face probleme id meu ii alex_horvat2002
Nu nu iti este.Prietenia inseamna iubire reciproca sh respect.Nu ceea ce iti face ea.
Draga Dariana, acea zisa prietena a ta nu este o prietena adevarata din moment ce mi-ai zis ca dupa ce iai faqut problema la mate te ignora. ci ea s`o dat p` langa tine numai ca vroia ceva de la tine. p` scurt te`o luat de fraiera[scuze ca zis asa. sper sa nu te superi.. ce sa faci? nimic.. dar data viitoare cand incearca sa faca la fel. pur si simplu zici NU. nu vreau. fara alte explicatii.. i razbunarea cea mai buna. si daca incepe sa te injure si sa rada de tine . nu o baga in seama.. intoarcei spatele. las`o sa vb singura ca asa-i fain.. si se plictiseste sa vb cu peretii care nici aia nu o asculta. si sa vezi ca te lasa`n pace.:*. si daca vede ca nu tine si incepe sa se linguseasca din nou. i zici asa."imi pare rau dar nu tine cu mine.:* "
sper ca ti-am fost de ajutor.>:d
Vorbeste cu ea si spune-i ca tu o consideri o buna prietena si intreab-o pe ia de ce te ignora acum.=) eu insa cred ca ea doar sa folosit de tine dar la un moment dat o sa inteleaga si o sa vb cu tine. sper ca am fost de ajutor (Funda?)
croissant întreabă: