anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor,plac o fată foarte mult și se comporta foarte ok cu mine la început,dar acum ma cam ignoră.De fiecare data cand ieșeam cu ea afara,il aduceam si pe un prieten,iar zilele astea am aflat ca ei vorbesc dar mi-au spus ca nu este nimic serios intre ei,dar eu cred ca da, ce sa fac ca eu innebunesc ma internez la nebuni, tin sa va spun ca merg si la psiholog. Am dormit 4 ore in 2-3 zile si simt ca o iau razna,pe fond nervos am hemoragii nazale mari pe care le opresc cu greu mare,nu mananc, stau in pat toata ziua si ma holbez pe pereti ca un om schizofrenic. Am facut nenumarate gesturi pentru ea si nu apreciaza nimic,imi tot spun prietenii sa trec peste ca nu mai am ce face, dar psihicul meu nu poate, mi-a scris vinerea trecuta sa ma calmez ca nu e nimic dar cred ca spune asta doar ca sa ma linisteasca intr-un fel, e a 2 a oara cand patesc asta si e mult mai grav decat prima, peste prima faza am reusit cu greu sa trec dupa un an jumatate

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Observ ca esti deja constient de raspuns: daca tinea la tine nu s-ar fi comportat asa.Sanatatea ta fizica si psihica e mult mai importanta decat orice fata, deci cauta sa iti preocupi mintea cu altceva doar al tau, un hobby sau ceva care te face sa uiti de timp si de toate (dar fara vicii!). Daca nu ai grija de tine, nu va avea nimeni si nici nu vei fi atractiv in ochii altor fete.Curaj, vei gasi pe cineva care sa te aprecieze si sa-ti intoarca sentimentele.

| user646372828 a răspuns (pentru dullcat):

Multumesc ca ti ai luat din timp ca sa ma ajuti, incerc sa fac orice e posibil

| Sistemulxxl a răspuns:

De ce mergi la intalnire cu o fata insotit de altii? Crezi ca vrea sa te rapeasca?

| user646372828 a răspuns (pentru Sistemulxxl):

Eram 2 si 2 si nu are legatură, daca ținea la mine nu se întâmpla asa

| user646372828 a răspuns (pentru Sistemulxxl):

Ti am cerut un sfat nu sa ma iei la rost in mortii mei