Este aproape imposibil.Doar să ai un program dur dar nu scapi de 1kg pe săptămână. Scoală-te dimineaţa şă aleargă o oră, nu te înfometa, mănâncă puţin şi des, aleargă şi fă mult sport.
Dupa ora 18 sa nu mai mananci nimic, in cursul zilei bea multa apa plata, batoane de slabit, carne de pui fiarta, fructe si putin sport
Aerobic. O ora pe zi e de ajuns, si o sa vezi rezultatele. E greu, dar daca vrei cu adevarat.
Eu am scapat de 6kg in 3 saptamani, bine recunosc eu mai fac si sala daram si o dieta stricta pe care o respect fiindca muncesc mult si stau cate 5 ore pe zi la sala si cand vin acasa imi este foarte foame. Daca vrei da add la id asta maryo.maryo1995 si vorbim pe mess findca e mai greu pe TPU pentru ca nu intru mereu ci doar cand am timp liber iar asta e foaarte rar.
La mine nu mananc nimic pana la 1 sport si apoi o masa bogata in fiecare zi
IN fiecare zi ar trbuii sa alergi si sa faci multe plimbari. DE asemenea ai putea sa servesti un mic dejun mai sanatos( iti recomand ceai cu unt, dulceata, sunca, cascaval si branza). INcearca sa faci si mai mult sport( pe mine m-a ajutat foarte mult basket-ul). Poti sa faci o vacanta relaxanta la munte(incearca sa stai cat mai mult afara).