| coadadematura a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Saptamana trecuta eram prin parc cu iubita mea, o prietena de a ei si inca 2 baieti. Unul din baieti(sa ii zicem Adrian) se tot lua de mine,ma imbrancea,ma agata de haine, de gat, ma lovea cu pumnul in burta si cu piciorul de fata cu iubita mea. Eu voiam sa il bat dar intre timp au mai venit si inca 2 baieti de la casa de copii care se cunosteau bine cu el, iar daca saream la bataie, aia 2 baieti il ajutau pe Adrian si dupa faceam 3v1 si mai era si prietena mea de fata si ma faceam de rahat... Azi,eu si niste prieteni l-am adus afara pe baiatul acesta si l-am batut,nu chiar bataie ca lumea,un prieten l-a impins pe banca si a incercat sa ii dea o palma dar Adrian s-a ferit, eu i-am dat un pumn in obraz dar nu foarte tare iar alt prieten l-a lovit de cateva ori in coaste dar mai incet (precizez ca se ia usor de oameni si comenteaza mult, de exemplu la oameni random pe strada sau de zilele orasului era beat si se lua in gura cu jandarmii.). Dupa vreo 10 min el a scapat si a fugit,era singur,nu mai era niciun prieten cu el. I-a povestit tatalui lui si acesta vrea sa vorbeasca cu noi, parintii nostri si am inteles ca zicea si ceva de politie, probabil sa ne faca plangere. Am 16 ani si prietenii care m-au ajutat au si ei tot 16 iar Adrian are 14. Ajutor! Ce pot face in aceasta situatie? Cine este vinovatul? Cum pot iesi? Daca depune plangere impotriva noastra ce se va intampla? Ajutor, daca parintii mei vor lua dosar penal ma vor ucide in bataie!

Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

Adică tu erai săptămâna trecută prin parc cu iubita ta, o prietena de a ei si încă 2 baieti, iar unul din acei băieți se tot lua de tine nu?
De ce ai ieșit cu asemenea specimen? Trebuia să pleci de acolo din prima dată când ai vazut cum se comportă.
Nu o să îți facă dosar penal în cazul acesta, cel mult poți lua o amendă.
Data viitoare nu te mai implica în astfel de bătăi, mai bine ignoră astfel de indivizi precum acel tip.

| coadadematura explică (pentru Andreeush):

Faza e ca el a iesit cu noi, ca l-a chemat prietena iubitei mele si eu nu stiam ca vine si el. Si dupa cum facea el as fi parut foarte fricos daca as fi plecat asa pur si simplu. Oricum acum băiatul a ramas traumatizat si a inteles sa nu se mai ia degeaba de oameni.

| Andreeush a răspuns (pentru coadadematura):

Ok, data viitoare ai multă grijă.

Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat