De acord cu @zex
Deja cand le-ai dat dreptate celorlalti practic, au castigat.Nu le mai da satisfactia asta, sa te vada mereu abatut, trist.Crezi ca va veni cineva sa te consoleze? Nu. Oamenii sunt prea ocupati cu problemele lor sa le mai rezolve si pe ale altora
Asa ca tine minte:Nimenui nu ii pasa ca esti trist, asa ca fi fericit.Nu conteaza motivul fericiriiSi impaca-te cu cine esti.Nu o sa poti sa mergi mai departe daca nu faci asta
Vreau sa "te iau putin de urechi" pentru tentativele tale de sinucidere. Frate tu trebuie sa inveti sa te placi tu pe tine si asa vor incepe si cei din jur sa o faca, sa te intereseze cand mai putin de ceea ce spun cei din jurul tau, sa iti creezi tu singur un look aparte, sa nu iesi prea mult in evidentza dar nici sa fii mereu in centrul atentiei ca deocamdata nu stii cum sa reactionezi in situatiile in care toti sunt cu ochii pe tine.
Nimeni niciodata nu te intelege, doar tu te poti intelege... vrei sa traiesti si sa fii ok? sa te simti bine in pielea ta? Foarte bine atunci fa-o. Din moment ce cauti motive pentru care multi nu iti sunt alaturi, vei gasi destule. Dar eu iti recomand sa lasam motivele la o parte si sa cautam solutii la problemutele tale.
Fi increzator, fi deschis, analizeaza bine pe cei din jurul tau, imprietenestete cu cineva care e asemanator comportamentului tau sau opusul comportamentului tau dar sa va simtiti bine impreuna fie o fata sau un baiat.
Toti trecem prin momente din astea mai grele... dar situatiile se vor rezolva de la sine si cu putin ajutor din partea ta si mintea ta, vointa si dorinta ta vei reusi foarte usor sa te schimbi. Viata e foarte frumoasa si merita traita.
Mereu imi place sa spun asta: Un las renunta la viata. Se sinucide. Un curajos, o infrunta si in ciuda greutatilor striga in gura mare cat de frumoasa este.
Mult noroc si gandeste-te bine inainte, cand esti intr-un moment de cumpana.
Zanateco. Un coleg de al meu s-a lasat de munca in plina criza pentru ca nu era luat in seama de nici un sef. Adeca eu tind spre a nu fi luat in seama de sefi pentru ca sint luat in seama dar in sensul rau iar el prostul avea totul.Asa si cu tine.Traiesti pentru cei din jurul tau sau pentru tine? Intipareste-ti in minte ca oricum ar fi in viata nu poti multumi pe toata lumea si nici nu poti placea tuturor si da-i drumul inainte fara a mai gindi prostiile astea.Indragosteste-te,traieste-ti intens deceptiile si sa nu te mai aud cu timpenii sinucigase.
Aaaa! si eu sunt la fel ca tine, doar ca sunt mai mare.
Crezi ca vre unul dintre noi le pasa de tine? daca ai murit nu iti plange nimeni de mila (in afara de pariti) toti o sa uite de tine.
Ce am facut eu;
- am acceptat chestia
- in fiecare zi ma plimbam singur mai ales prin padure, faceam poze...
- la scoala se lua de mine. chiar nu imi pasa ce ziceau de mine
- si la 20 de ani mi am facut "prieteni" iti dai sema cata rabdare. Prieteni care nici acum NU ma pot baza pe ei, pentru ca nu am incredere in ei si desigur si acum rad de mine, dar nu imi pasa.
Iar cei care spun ca tr sa faci diverse lucruri de genul " traiesteti viata la maxim" care este mai mult pentru cei cu bani si isi permit... iti spun ca nu e asa.
Al meu este simplu "fi tare si demonstreaza" lupta pentru ce doresti.
lilith16 întreabă: