| lovepink0 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Sunt cu un tip de 2 luni. Am fost la el acasa s am gasit in pc lui poze cu fosta iubta. Cand ii zic ca suntt geloasa, sa le stearga zice sa inchid subiectul. I-am cerut aseara parola de la hi5 sa ii vad pozele cele vechi. Nu a vrut sa mi-a dea. A zis sa nu mai insist. Astazi mi-am facut eu cont si am vazut pozele. Am gasit poze cu el si fosta iubita... sad M-as desparti de el dar mi-am inceput viata sexuala cu el crezand ca este sufleul meu pereche pentru ca ne intelegeam asa de bine. M-as desparti de el dar il si iubesc si dpa cate am facut... Mi-e greu. Ce credeti, mai tine la fosta iubita de tine pozele cu ea. Am uitat sa mentionez am 16 ani jum.

Răspuns Câştigător
| AlleSss a răspuns:

Hei.
Măi, mi se pare logic să ţină poze cu fosta. Să fim serioşi acum. Nu mai fi şi tu atât de geloasă, are dreptul să aibă poze cu ea. Încearcă să-l înţelegi, şi vorbiţi deschis despre asta.

| lovepink0 explică (pentru AlleSss):

O sa vorbm despre asta! Suunt foarte geloasa sad Asta e defectl meu si stie bine sad

5 răspunsuri:
| CatalinaCata a răspuns:

Daca esti sigura ca te iubeste nu fii geloasa happy mai ales daca si tu il iubesti. Pozele cu fosta le pastreaza.dar ele fac parte din trecutwinking

| Teo_Teodora_2000 a răspuns:

Nu mai fii asa geloasa! Baiatul probabil a iubit-o pe fosta lui prietena si pentru el ea e o amintire frumoasa. Nu-l lua asa tare, fii mai intelegatoare.Incheiati subiectul si iubiti-va in continuare.

| lovepink0 explică:

Va multumesc pentru sfaturi... Cred ca am gresit si eu!

| AlleSss a răspuns (pentru lovepink0):

Mulţumesc frumos pentru fundă şi data viitoare încearcă să vorbeşti cu el. Dacă îl iubeşti, îl vei înţelege. Trebuie doar să fiţi sinceri unul cu altul şi să aveţi încredere. :* Baftă. :3