Spune-i ca iti pare rau si ca erai nervoasa ca nu vroia sa vb cu tine si spune-i ca ai facut-o rea pentru ca este o prietena buna si tu erai suparata ca ea nu vroia sa vb cu tine...si cerei scuze fai o bratara a prietenie sau cumpara doua bratari la fel pe care sa le purtati numai voi doua. Si sa iti spun un secret si eu am avut cam aceeas problema ca a ta si am rezolvat-o cum tiam spus tie mai sus sa faci...
Pai uite propune`i sa va intalniti si intreab`o ce s`a intamplat de ce nu a mai vrut sa vorbiti. vezi care e motivul, daca nu exista unul( poate doar ti s`a parut ) apoi iti poti cere scuze si o intrebare daca vrea sa fiti prietene bune pentru ca vezi in ea o fata super de gasca, o prietena loiala, si vei incerca sa nu o dezamagesti... vezi tu ce iti mai vine pe moment sa-i zici
Funda?
Pai trebuie sa vb cu ea, ii spui ca iti pare rau, ca nu o sa se mai intanple si tot asa, si in plus e cam copilaroasa daca se supara din asa un motiv... Spune-i ca ii vei ramane datoare daca te iarta!
Oricum tiam spus ca nu mai vb cu tine. iti spun dc altadata. pa! ( mi-am facut si eu cont pe TPU)
anonim_4396 întreabă: