| Mihaimihai1234 a întrebat:

Am nevoie de ajutor urgent, de un sfat parere ceva. Am primit cateva mesaje mai ciudate eu si prietena mea precum ca cineva se baga in relatia nostra si ne da tot mesaje ca ne asteapta, ca ne omoara DAR AVEM NR DE TELEFON. Credeti ca daca ma duc la Vodafone cu acest nr ca imi poate spune al cui este sau sa platesc PENTRU INFORMATII?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebi care este problema, ii zici sa va intâlniti fatã in fatã si o rezolvi fara politie. Dacã ai sânge in tine, Oricum daca te ameninta prin mesaje iti poti da seama cã este cineva fricos, si cel mai probabil ii este ciudã pe tine ca o ai pe fata aceea.
Fi sigur daca ii spui sa apara, nu o sa aiba tupeul sa o facã, sau daca o face o sa-i tremure chilotii.

| Mihaimihai1234 explică (pentru anonim_4396):

Bro aseara i-a dat mesaj si lu tacsu esti nebun ca pune mama pe ei,,,,gen ca o sa va prind si na intelegi tu indeea,,, dar eu ma gandesc, ca ori vrea doar sa ne sperie, ori? nu stiu ce sa zic, dar ideea voastra sa stii ca e buna,,, si dupa ma duc si la potitie,,,, dar ideea e fratele meu,,,, cat de idiot sa fii sa ameniti pe cineva si sa injuri prins sms si sa iti lasi si nr,,,, cat de penibil sa fi sa faci asa ceva

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Poti sa te duci la politie pentru amenintari cu moartea si va plati scump...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la poliție, nu la Vodafone.

| Itanul a răspuns:

Nici daca platesti nu iti spun. Mergi mai bine cu mesajele la Politie. Ei au dreptul sa afle cine este cel ce va ameninta.