| Lililala a întrebat:

Am nevoie de ajutor urgent! Luni e Sf.Nicolae si trebuie sa-i luam ceva la diriga( (ne facem cadouri intre noi)... dar nu am nici cea mai mica idee. diriga e cam picky, nu vrea flori, nici bijuterii. e mai old-school...am strans 630 de mii; ce bunica Safta sa-i iau?

Răspuns Câştigător
| RoRoxana a răspuns:

Pai... daca spui ca e cam old-school puteti sa-i faceti un tort la comanda cu numele ei sau in forma de 10 smug. Puteti sa cumparati confeti, prajituri...sa-i faceti ca o miniparty.Pana la urma nu poate refuza o mica distractie cu copii ei oricat de serioasa sau severa ar fi.Fiind Sf.Nicolae poate va fi mai ingaduitoare, mai indulgenta. Daca nu-ti place ideea cu mini-party sunt niste seturi foarte dragute cu stilou, pix, creion puse intr-o cutiuta draguta si inauntru cu catifea rosiehappy Noi asta i-am facut cadou dirigintei noastre. A costat cam 70 de lei(700 de mii vechi) insa a meritat. A adorat cadoul nostru plus ca stiloul avea penita si capacul placate cu aur smug. Cred ca gasesti si mai ieftine cauta in librariile mari sau in mall'uri.Chiar daca sunt putin mai scumpe decat in librarii merita crede-ma!:*Va veti incadra in bani.happy

Sper ca te-am ajutat:*

1 răspuns:
| Foxilikkkă a răspuns:

O icoana frumoasa.