| briana a întrebat:

Am nevoie de ajutor va rog m-am certat cu cea mai buma prietena a mea si nu stiu ce sa fac dar asta e deja a 3 a greseala. Neam certat pentru ca ea are un iubit si e primul baiat cand vb cu el pe mes ma suna sa i spun ce sa i zica si azi el i-a zis ca nu a sunat-o pentru ca a crezut ca rasp taicasu. Iar eu i-am spus sa i zica nu-i nimic dar ia nu a vrut si nu ia mai zis nimic iar el nu a mai vb si ia trim ceva dupa o jum de ora. In acest timp ia mi-a zis ca dim vina mea nu ia mai tr nimic si chesti de astea. Eu i spusesem cu 1 zi inainte sa nu ma mai intrebe nimic pentru ca o sa se desparta sau sa se certe si o sa zic ca s eu de vina. Dar daca nu i ziceam nimic tot se supara. Ce credeti ca mai merita o sansa eu m-am cam saturat de asta? Stiu ca o sa ma sune si o sa is ceata scuze dar mi-a gresit prea mult ca sa o iert adic nu-s ce sa fac. Nici nu sau certat el doar nu ia mai zis nimic pe mess dar sa stiti ca e ffff rusinoasa si abia daca scoate 1c uvant din gura iar daca nu-i ziceam niimic se supara. Eu nu cred ca mai merita dar totus voi ce credeti? Scuze cred ca am ogramada de greseli gramaticale sdar s foarte suparata.

Răspuns Câştigător
| Răspuns_9097 a răspuns:

Vrei sfatu meu? Dă-o dracu happy De ce să înghiţi atâtea? Nu e sora tabatting eyelashes e o ''prietenă'' care atunci când are probleme sare în capul tău happy

3 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Daca relatia lor se bazeaza pe mess si nu pe intalniri si cat mai mult timp petrecut impreuna atunci o sa se desparta oricum.
Iart-o.

| briana explică:

Si i-am mai zis ca nu are rost sa ne certam pentru pampitu ala si mi-a inchis tel ia care nu recunoaste ca e idragostita de el dar cand vb de el e cu capu in nori vai mia trimx ce sa i zic ce sa fac vai si chesti de astea dar ea nu recunoaste nimic nici atunci cind greseste si daca i zic o intoarce ca la ploiesti si dea bea recunoaste ca greseste sincer m-am satuirat

| Laura a răspuns:

N-am înțeles nimic. Supărarea nu e o scuză.