Hei buna, sunt kg nu km! incearca sa depui mai mult efort fizic si nu manca dupa 6, daca poti bineinteles!
Buna.Eu dimineata pe stomacul gol, beau o cana de apa fiarta(adica pun apa la fiert si o beau cat mai calda posibil)incearca si tu, functioneaza.Nu e foarte eficienta ca si metoda, adica nu ai sa slabesti vazand cu ochii.In schimb nu depui niciun pic de efort si poti manca aproape orice(bineinteles, nu in exces)Succes
Buna. Nu am inteles cate kilograme ai, dar incerc sa te ajut.Pana acum cateva luni si eu eram plinuta. Cand ma uitam in oglinda parca se spargea si facusem o obsesie pentru asta.Am mers la sala o luna, mi-am tonifiat cat de cat abdomenul si am mancat sanatos si am renuntat la paine, dulciuri si alte chestii pentru o vreme. Eu m-am infometat, dar nu te sfatuiesc sa faci acelasi lucru pentru ca eu am ajuns anemica. Nu poti slabi atat de multe kilograme dintr-o data. Te sfatuiesc sa faci sport zilnic, sa lasi dulciurile, sa reduci din paine, sa nu mai mananci prajeli si alte prostii...Cu timpul vei vedea ca o sa apara rezultate. Sper ca te-am ajutat.
Pai sa st ca poti face sport in fiecare zi sau te poti inscrie la niste cursuri de footbal, basket sau ce iti plc. sa st ca si eu sunt plinuta dar m-am apucat sa fc hip hop si vin mai slaba cU 2 KG. Si sa ta mentii in forma in fiecARE ZI SA MAI FACI exercitii de sport sai numai manca dupa ora 8. daca simti nevoia poti manca mai mult la micul dejun de ez eu am 12 ani si aveam 55 kg si acum 48 kg fac dansuri de jum de an
sweetie98 întreabă:
raooool636 întreabă: