Ar trebui sa iti iesi inima in dinti si sa-i spui, dar daca simti ca nu poti atunci da-i de inteles ca il placi
Incearca sa ii arati ca agreezi prezenta lui mai mult ca inainte. Cauta sa ii ceri ajutorul si multumeste-i de fiecare data printr-un pupic. Incearca sa il faci sa vorbeasca mai multe cu tine, propune-i sa faceti ceva impreuna, cauta sa il incluzi intr-un grup mai unit din care faci parte si tu. Dupa un timp cand observi ca devine sincer si deshis cu tine spune-i. Nu ai nimic de pierdut. Creeaza atmosfera propice si apoi spune-i. Ai grija cand ii spui sa fiti doar voi doi. Daca nu e asa poate fi stanjenit sau sa te respinga chiar daca ii placi. Succes!
Carede'ma ca si eu sunt in aceeashi situatie , si sunt de seama cu tine, stiu cel mai bine cum te simti , hay sa ti zic cum am procedat eu ...eram foarte buni prieteni (amici) si vb pe mess in fiecare seara, si imi placea tare mult de el si vroiam sa i spun dar mi'era teama de reactia lui.(ca si tine, de altfel)si prin felul de a vorbi prin comportament,(ca ne mai intalneam ocazional) a inceput oarecum sa si dea seama, si intr'o zi cea mai buna prietena a mea i'a spus ca il plac, fara ca eu sa stiu si asta a schimbat totul, apoi i'am zis eu pe mess de prietena mea si a spus ca nu i vine sa creada si avea mereu impresia ca fac misto de el sau ca zic in gluma, si i'am zis pana la urma: "stii, mie chiar imi place de tine, stiu ca ti'am zis verde in fata si nu stiu cum vei reactziona, dar nu mai puteam sa rezist " si asta a fost tot. Apoi mi-a facut un compliment si a spus ca acum ma crede dupa ce i'am zis, si a inceput sa vorbeasca altfel cu mine se purta altfel, cand ne mai vedeam ne pupam (pe obraz), dar acum totul s-a schimbat.Nu a mai intrat pe mess, si'a facut alta prietena(iubita) si nu am mai vb cu el d ceva timp dar, sa speram ca totul va reveni la normal, asa cum a fost la inceput :-