| Cardaucq a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. am făcut o greșeala foarte mare și proasta și o regret din toată inima sad Eu și iubitul meu ne înțelegeam foarte bine pana mam gândit eu azi să pun punct pentru ca ma ignora când de fapt el nu ma ignora ci doar ieșia afara dar nu-și lua telefonul cu el și eu am ales sa fac ceea ce,, trebuie" și acum regret enorm de mult ca sunt pe cale să-l pierd și nu știu cum să-l fac sa ma iertecrying(

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cu lipsa de încredere nu faci relație. Cere-i iertare. Gen nu mai fac, Alea, Alea etc.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce iubire era aia care se termină cu așa motiv de cacao?

| alexalx1234 a răspuns:

Se vede ce încredere ai avut în el. De curiozitate, ce vârste aveți?

| tzionut a răspuns:

Deci, tu si iubitul tau va intelegeati foarte bine pana cand ai inceput sa faci crize ca nu iti acorda atentie cand vrei tu, asa ca ai luat hotararea sa ii dai papucii. Acum ai realizat ca ai facut o prostie si cand apar alte mandre la orizont il vrei inapoi.
Acuma ce sa zic uzual un oral rezolva multe, dar iti cam meriti soarta.

| Cardaucq explică (pentru tzionut):

Pai nu a apărut nimeni la mijloc după 15 minute după ce i-am trimis mesajul am regretat dar el deja îl văzuse

| tzionut a răspuns (pentru Cardaucq):

Asa si sa inteleg ca nu poti sa il suni, sa il rogi sa va vedeti, sa iti ceri iertare si pe viitor sa nu mai procedezi la fel?

| tzionut a răspuns (pentru Cardaucq):

Si inca un lucru. data viitoare ai bunul simt de a te desparti de iubitul tau fata in fata...

| Cardaucq explică (pentru tzionut):

Da era plănuit dar locuiește la 200 km