| PanaDeIdei a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostrubig grin ..acum vreo luna am inceput sa vorbesc cu un baiat, si parea super indragostit de mine. Imi dadea mereu mesaje si vorbea fff frumos. Dar de la un timp, e foarte sec, nu imi mai raspunde asa repede... Nici nu mai raspunde tot timpul la mesaje. L-am intrebat daca e suparat sau ceva, de ce nu mai vorbim ca inainte si a zis ca a avut niste probleme la picior, dar ca ii face placere sa vorbim. Nu stiu ce sa fac ca sa vorbim ca inainte...am zis ca poate nu poate vorbi din cauza spusa, dar imi apare mereu online. Imi mai scrie el primul, dar coversatia este foarte seaca, doar buna ce mai faci etccrying
Ce ma sfatuiti sa fac?

5 răspunsuri:
| PeFuga a răspuns:

Scoate-l la o plimbare si vezi ce e de capul lui tongue daca te refuza e posibil sa aiba pe alta happy

| Ritsuko a răspuns:

Ai putea sa-l lasi daca vezi ca numai merge si tot ce face e sa te faca sa suferi. Daca e asa pur si simplu nu te merita.Ar fi ok sa-l intrebi direct daca te mai place si de ce e asa inchis.Bafta!:* Sper ca situatia sa se rezolve.happy

| BlackChocolate1 a răspuns:

Eu cred ca s-a plictisit de tine... daca reactioneaza asa.Adica,cu ce il afecteaza piciorul intr-atat sa nu poata vorbi cu tine?! Daca chiar i-ar face placere sa vorbeasca cu tine nu ar mai raspunde sec.Acum crezi ce vrei!

| PanaDeIdei explică (pentru BlackChocolate1):

Cam asta cred si eu din pacatesad desi imi pare rau

| Yleana a răspuns:

Sa-l lasi balta... El doar te foloseste ca sa zica ca are prietena sau ceva de genu...
Poate mai rau, poate te tine pentru a se da mare ca are mai multe prietene...
Oricum, asta e sfatul meu, dar cel mai bine este ca intr-o zi sa va intalniti fata in fata, sa-i spui ce simiti si sa-i spui ca esti trista, iar daca el nu va lua masuri inseamna... nu-i pasa sad