| protopopicitorescovici a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru imi spuneti si mie care e mai frumoasa Lady Gaga sau Inna? Dau fundita raspundeti-mi reppede ca maine am sa-i spun unei fete care e mai tare ...care e mai bun raspunsul ii dau fundita.

Răspuns Câştigător
| dusadarius a răspuns:

Inna pentru ca:
1.Se imbraca mai bine
2.Nu e asa ciudata
3.Are o voce minunata
4.Lady Gaga parca e dementa, nebuna si cum se imbraca deci mai bine Inna.:X. Fundita

10 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

In varianta muzicala imi plac ambele. Inna e mai fitoasa in realitate, Lady GaGa... mai ciudata! Ca aspect, Inna! happy

| RoRoxana a răspuns:

Innalove struck

| maryy a răspuns:

Eu zic ca Inna este mai draguta si are si vocea mai frumoasa.Pe langa faptul ca e frumoasa este si mai tanara, si se imbraca mult mai bine fata de Lady Gaga.

| SMaricel a răspuns:

Eu zic ca inna este frumoasa. dar nici laddy gaga nu era urata

in concluzie inna.

| ewe a răspuns:

Pai, nu le poti compara Lady Gaga e Lady Gaga. iar INNA e INNA...
adica Lady Gaga e mai trasnit (nu ai vazut cum se imbraca )... iar Inna mie mi se pare chiar foarte frumoasa... daca ar fi ca eu sa aleg in euna dintre cele doua as alege Inna mi se pare mai frumoasa, acum depinde de parerea fiecaruiathinking app funda?

| DorelSudoru a răspuns:

Inna parerea mea

Răspuns utilizator avertizat
| LadyClouds a răspuns:

Adevarul este ca Lady Gaga e urata, si ea stie asta! Dar e mult mai talentata! chiar daca e ciudata, are un talent incontestabil! In schimb Inna este f frumoasa, dar nu e ea Celine Diontongue! Cantatul LIVE nu este punctul ei forte!

| LoLpoZ a răspuns:

E cam greu deoarece amandoua sunt frumoase si canta foarte bine, dar Inna si Lady GaGa sunt 2 persoane total diferite nu cred ca le poti compara.

| Allemsp a răspuns:

Lady gaga daca nu apare imbracata traznit e foarte frumoasa si inna da mie imi place mai mult lady gaga
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:14, s:0&tx=124&ty=89

Întrebări similare