| victorstefan37 a întrebat:

Am nevoie de bani urgent cum pot sa fac rost in 10 zile de bani as face orice...am 13 ani.

Răspuns Câştigător
| Mayyyyyy a răspuns:

Eu am 14 ani! la varsta ta faceam multe:de exemplu imi ajutam bunicii(ajuta-i si tu),meditam un baiat,ii ajtam pe batranii vecini cu mine la diverse lucruri(faceam cumparaturi in locul lor,le aduceam apa,le hraneam animalele,etc.),imparte pliante,ziare.fa pe postasul,plimba animalele vecinilor, prietenilor, rudelor...etc.sper ca ti-am fost de ajutor! daca nu-mi dai fundita macar vot!

4 răspunsuri:
| deniisu a răspuns:

Si crezi ca o sa iti imprumute cineva bani? nu stiu ce sa zic.ori iti cauti ceva de lucru...ca ma gandesc ca la ai tai nu le poti cere.sau?

| MicutzaaPooh a răspuns:

De ce suma e vorba? si dc e asa de urgent e ceva grav?

| DomnisoaraLove a răspuns:

Vine timpul treieratului ajuta si u lumea sa bage graul, porumbul cara apa stiu si eu es prea mic(a) pentru un job cere bani la bunici ajuta-i in gradina sau d la parinti pune pariuri p care esti sigur c le castigi. du-te cu vaci [penibil daaar in situatii d criza] du-te la sapat d porumbi daca esti bun(a) de munca ajutati rudele in gospodarie etc. sper ca ti-am fost d folos funditaaa?

| ddeeapisicuta a răspuns:

Pfff ce vrei sa faci cu banii? si eu am 13 ani si te inteleg ca ai nevoie de banii da de ce asa de repede?