| lora3u a întrebat:

Am nevoie de cateva sfaturi de la voi, la modul cel mai serios. Am un amic care este motociclist. Ne intelegem foarte bine, am incredere in el. M-a plimbat cu motocicleta de fiecare data cand am iesit prin oras. M-am simtit foarte bine. E foarte prudent, cumpatat si port de fiecare data casca. Am iesit si noaptea. Si imi place foarte sa petrec timpul cu el.
Problema este ca eu pana acum am iesit pe ascuns cu el, mai mult cand ai mei nu erau acasa. Dar sincer, nu stiu cat o sa mai tina. Ai mei nu m-ar lasa nici un ruptul capului sa merg pe motocicleta, mai ales cu cineva pe care ei nu-l cunosc. Si nu au o parere buna despre motociclisti ( stirile protv le-a bagat spaima ei si acu se tem si sa ies dupa ora 8 seara la plimbare ).

Cum sa le spun de amicul meu? O sa vrem mai iesim si eu si el, noaptea dupa ora 10 cand e racoare ( ca pe canicula asta nu se poate ). Dar ai mei ma vor intreba cu cine ies, unde, cand vin, cu ce vin eu acasa dupa miezul noptii etc. Deci intr-un final tot va trebui sa afle.

Nu stiu cum se le spun, astfel incat sa nu aiba o reactie violenta ( adica sa tipe, sa imi interzica sa mai ies cu el, sa imi interzica sa merg cu motocicleta, spunandu-mi ca nu's intrega la minte etc. ).

Plus ca ma fac de ras in fata amicului meu, ca eu, la 18 ani stau sa le cer voie parintilor sa ies dupa ora 8 seara ( adevarul e ca e jenant raaau ). sad
Nu vreau sa ma cert cu amicul meu din cauza ca ai mei nu vor sa inteleaga. Si nici eu nu vreau sa pierd distractia. E vacanta, e vara...

Voi cum ati proceda in locul meu? :-

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

L-as chema pe baiat sa ma ajute.
i-as explica situatia, i-as spune ce fel de parinti am si l-as ruga, daca mai vrea sa ne vedem, sa vina sa faca cunostina cu ai mei.cred ca asta ar fi cea mai buna solutie.mai intai sa le povestesti tu despre el si pe urma il chemi sa vorbeasca si el cu ei.
el poate sa le explice ce fel de motocicleta are, pe unde mergeti voi doi, cu cine mergeti(daca mergeti singuri inventati ceva, pentru ca numai pe voi doi nu o sa va lase), si cand te va aduce acasa. daca le povestesti tu parintior despre el nu vor avea incredere in el, sau nu o sa creada ceea e zici, dar daca o sa mearga el si o sa le explice cine e cu adevarat parintii vor fi impresionati. poate foarte usor sa ii convinga ca nu esti in pericol langa el si poate foarte simplu sa le castige increderea daca stie cum sa ii ia.

4 răspunsuri:
| Maya. a răspuns:

Tot nu am inteles.Acel "amic" e un iubit sau amic? In locul tau le-as spune parintilor adevarul, ma rog, intr-un fel mai subtil, adica nu le zici direct ca dupa 10 seara stai sa te plimbi pe motor.Sau in alt caz le-ai putea spune ca iesi cu iubitul tau. Daca nu iti place sa minti atunci propune-i amicului tau sa deveniti iubiti daca va intelegeti atat de bine.Parintii tai nu cred ca pot sa obiecteze faptul ca la 18 ani iesi cu iubitul tau.Desi incearca sa te pui si tu in situatia lor.Cum te-ai simiti stiind ca fiica ta se plimba in fiecare noapte pe motor? Accidentele pot veni oricand.Succes!

| Ady00pk a răspuns:

Orice le vei spune nu vor intelege! Eu as ascunde chestia asta in continuare... tu rezolva problema cu statul dupa 8 seara spune-le ca esti destul de mare si nu mai trebuie sa te dadaceasca la fiecare pas!

| mada_9093 a răspuns:

Buna! eu cred ca este foarte bine ca vrei sa le spui ca daca ar afla ei de unii singuri ar fi mult mai rau. ar trebui sa incerci mai intai sa le spui ca iesi cu amicul tau si ca e foarte de treaba si ca e atent etc. apoi dupa ceva timp o saptamana doua sa le spui ca tu te-ai blimbat cu motocicleta cu el si ca nu ai patit nimic sa ca n-au de ce sa se ingrijoreze.
succes!

| dyenutza01 a răspuns:

Pai...ai putea sa vbesti cu parintii tai si sa le spui ca ai un prieten foarte bun, pe care ti-ai dori sa-l cunoasca...sunt sigura ca el ar lasa o impesie buna. si dupa ce s-au cunoscut, au facut un schimb de impresii, ai putea sa le spui ca e motociclist si ar fi mai ingaduitori, avand in vedere ca il plac, daca o sa-l placalaughing