| кא๔ a întrebat:

Am nevoie de cateva statusuri gen astea:
1)Am vrut sa uit tot ce a durut, sa intorc pagina si sa spun "a trecut"nu`mi pasa ce a fost candva, alta sunt acum, si alta e viata mea.
2)Nu ma judeca doopa aparente sau dupa vorbe spuse doar dde niste zdrente.

Nu stiu sa zic exact ce tip de status e asa ca orientativa voi.

[fundita]

Răspuns Câştigător
| Michelle_5585 a răspuns:

Uite cateva:

Iubeste-ma, uraste-ma, mi-e indiferent oricum in ambele cazuri ti-e gandul la mine!

Perfect:X e felu' meu de a fi.Sunt mai copilaroasa, dar mai deosebita.Vei intelege intr-o zi

Tine-ma aproape caci s-ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un DIAMANT in timp ce colectionai pietricele:X

- Au fost momente în care eram gata să renunţ la tot, mi s-a zis că n-o să pot, eh uite-te că încă pot!

Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput

mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante •

Înainte să plec, am suflat aburi peste imaginea ta şi am scris cu degetul pe oglindă: dispari.

*). invat sa plang fara lacrimi, sa admir cu maska indiferentei pe chip, sa sufar razand de fericire, am oferit dragoste acolo unde trebuia sa ofer indiferenta!

Si incepe cu vorbe frumoase, cu care intra imediat la inima, si continua cu gesturi superbe si multa atentie, care te innebunesc. Si o termina cu multa indiferenta si nepasare care te omoara.oh go on

"Daca pentru un moment ai crezut c`o vei distruge. uite`o. dpa putin timp: zambeshte! love struck laughing)"

""Am invatat sa am rabdare ca totu`ti iese atunci cand nimeni nu te crede`nstare""

Sper sa te fii ajutatbig grin

Funda?big grin

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

• Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput • rolling eyes