| sabinelleee a întrebat:

Am nevoie de cele mai noi stausuri pentru. prieteni si pentru. fete ajutati-ma va rog. funda numaidecitlaughing)

3 răspunsuri:
| BeHappyForMe a răspuns:

Ea E Langa Mine Cand Problemele Sunt Multe. Si Tot Ea E Singura Care Are Rabdare Sa Ma Asculte. Te Iubesc Si Punct!

Adevarati prieteni nu sunt aceia care te urmeaza in sir indian, ci aceia care iti arata greselile si iti raman alaturi orice s-ar intampla.

Dintre toate prietenele care le-am cun0skt tuu esti cea p` care nu vreauu s-o uit. Sh daca` mor inaintea ta, voi ajunge`n rai sh t` voi astepta.

Am cea mai buna prietena Din intreaga lume Imparte cu mine si rele si bune Parca ar fi cu mine din acelasi sange. Pentru mine plange.

Si cand impreuNa beam.si cand fostul iL inseLam…O facem imprEuna…Fink suntem ceLE mAI BUnE.

Am gresit, si stiu, hai sa ne impacam pan' nu e prea tarziu, esti prietena mea si regret, lasa-ma sa vin inapoi, si nu mai plec.

Pot sa ma trezesc in orice zi zambind, pot sa ajung oriunde pun in gand.Caci fie soare fie ploi, v-am avut mereu pe VOI.

Am o singura prietena p care m pot baza...Caci stiu ca daca voi cadea ea imi va tine perna.

Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.

prietenia e ca fratZia, dACA ai un prieten kUM am eu. el nu te lasa si nu te vinde cum la vadut iuda p DZ-U...

Prietenia se naste din simpatie, deci dragostea se naste din sinceritate.

Un PrieTen esTe un suflet ce iti promite, RESPECT, AJUTOR, prin fapte, nu prin cuvinte.

Din 10 prieteni, stii ca 5 sunt falsi. Iar daca apare o problema, inca 3 fac pasi.

Noii`2`am`facuut`un`legamant` Cat`voom`traii`pe`pamanth` Nimenii`sa`nu`ne`desparthaa` Nikiodataa`niciodata`.

Prietenia se masoara doar in amintiri, voie buna, liniste si iubire...