~vreau; x cE`i aL meu` sa fie aL meu~,~ Nimeni sa nu iubeasca cE iubesc eU; x~
Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna
Đącą cinevą iti spune Tє ¥µbєsc, są`i spui ca minte cąci iubireą nu se spune ci se simte :X
"♥●°°Mã Sίmŧ atât de Bίŋε. încât ŋίmεnί ŋu`mί facε Fatzã. `°°●♥
cREzI ca sUnth` p3rveRsa bine! AshA o`sa fiu si iN c0nTInuAre InCa nu s-a NasCut bAiAtu` care sa ma cAlcE p`mine in pici0are
Traiesc intr-o lume de vis.In care totul e permis
°°♥● Trą¥este`ti viąTza ←♥→ką si cµm ar fi priMµL Fµm Đ¥n µLtiMA tSigąrą [♥]. ●♥°°
Lupta pentru cine t iubestee`, baga`tsi pla`n cine`tsi greseste`!
Secretuu` este s` risti, s` te simti binee` sh s` castigi
Inca o data, iar sh din nou`, t` fac high cand tuu` t` simti low
; x. plang ιn hohote de ras. day єvєryday. auzι bєy.[!? ]. hey! 'tє`n mortιι tєι.; x
°°♥●ѕa тa¢ι кη∂ νσявєѕк єσ `
nu`мι ρℓa¢є ѕa мιηтѕι кη∂ мιηт ѕι єσ`
nu`мι ρℓa¢є ѕa ѕρυι "ρa" ←♥→
aѕтнa є яєρℓιкa мєa`:χ ●♥°°
°°♥●υιтa`тє aтєηт, nu ιηѕιѕтєηт, ρяινєѕтє ∂aя nu aтιηgє :» тє ρσт яєѕριηgє`…←♥→
νιѕєaza, ∂σяєѕтє σяιкυм ιη яєaℓιтaтє nu мa ρσтzι aтιηgє!`:χ ●♥°°
Eå nu se ´ compara cu restul ´. e tot ´ ce åi visat´. Åi 0´ viata normala´!? 0 så ´ti-o deå peste cåp´
Traieste intens, nimic nu s-a schimbat, totu` e la fel,
nicaieri nu e mai bine ca la mine-n cartier
N`ai curaj s` ma lasi, s` traiesti fara mine`! K nu` poti s` respiri, atunci cand eu nu` sunt langa tine`!
.•Profiita de fiecare clipa` =]
Ca`n fiecare paradis =X
Exista cate`o ispita =P•
Xx. [[`ti-ai Luat`o in cap`.
Ce`pacat`!
. ce s`a intamplat`?
ti-as fi spus`ca te`iubesc`.
da ***`. n`ar fi rimat`!
ѕнн nu`мι ρaѕa ∂є ηιмιк
ιмι тяaιєѕк νιaтza ∂υρa вυηυℓ мєω ρℓaк` :ჯ:ჯ
Am fost ´ educate intr-o :* lumwe dura ´. Detinem v0cabular ´ Necesar s ´ te f**** in gura!
Cam astea le am in pc
sper ca ti-am fost de folos:*
Circ si panarama
Scrie statusuri de pitipoance/cocalari si gasesti cacalau
Eu statusurile mi le compun cu cap
Mi le compun din muzica rapp iau de acolo 2 cuvinte de dincolo o idee si etc'
Tu iale din manele'
Statusurile copiate sunt chiar de tot rasul'
Pune mana si gandeste nu copia ^^
"Cnd te`ai uiTat la faTsa Ai` vazuth un copil inOcCent Da mai tarziu ai deScOpeRit cum era ea Pe cat de frumOasa pe atat de rea`!""{
vorbeam cu altul fiindca intre noi era monoton azi ma vrei mai mult ca ieri dar stiu ti'ar placea sa nu mai dai 2 bani pe privirea mea
"E fata ce n`o poti uita Ea nu stie cum e dragostea Dar intr-o zi poate va invata Si va fi ea, va fi doar a ta."{
"E fata care niciodata nu a lasat capul jos : NICIODATA Nici cand ai inselat`o, nici cand i`ai tradat increderea, nici cand i`ai distrus sufletul"
"Cateodata Sunt Rea sh` atunCi Sunt a Nimanui, Cateodata Sunt Buna sh` atunCi sunt Doar a Lui! •""
"chiar daca nu-ti vine sa crezi sunt eu: aceea care am invatat din durere sa-mi iau puterea ☆""
"Calcă-ţi pe orgoliu şi răspunde-mi la întrebare : Dacă te-aş călca şi eu pe inimăă Ce zicii doaree?"
"Cand sunt mici fetelor le plac papusile iar baietilor le plac masinutele. Cand sunt mari fetelor le plac masinutele iar baietilor le plac papusile[]"
Si adu-ti aminte cand un copil mic tu erai A fost prima ta iubire si`n bratele lui tremurai Adu-ti aminte cum pielea ti-o mangaia Ca mai tarziu sa-ti reproseze "nu sunt prima dragoste a ta"
Deci hai sa te intoarcem in trecut Si spune-mi sincer cate flori ti-a oferit? Cate promisiuni false nu ti-a facut? Si de cate ori iti spuneai"de maine am sa-l uit
Twister09 întreabă: