| criss06 a întrebat:

Am nevoie de ceva statusuri de dragoste sau iubire.tongue dau fundita la cele mai frumixwinking:X

Răspuns Câştigător
| ionika17 a răspuns:

Inima mea este ca un templu. Intri, te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas… oare de ce? "

M-ai facut sa cred in tine, in iubirea ta… m-ai facut sa, ma gandesc zi si noapte la tine… acelasi lucru-l fac si acum chiar daca tu ai plecat… Te astept… Vino…! "

Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet, ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine

Daca pe cer ar fi o stea pentru fiecare minut in care ma gandesc la tine, ar fi lumina mereu

Te iubesc si te v-oi iubii mereu, esti sufletul din mine, esti viata mea si sper ca mereu sa fie asa…… "

Te iubesc ca pe propria-mi viata! Stii de ce?! Pentru ca tu esti viata mea

De vei plange pentru mine zi-mi sa plang si eu…. De v-ei plange pentru alta iti doresc sa plangi mereu… "

Cand te crezi singur…. gandeste-te ca…. persoana iubita te urmareste la fiecare pas… :X :X :X "

Cine iubeste si tace, nici dracu n-are ce-i face

Dragostea se naste din priviri, creste pe buze si moare in lacrimi

Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face

n lume sunt 8 minuni… 7 dintre ele le stie toata lumea dar pe a 8-a o stiu doar eu… aceea esti tu…. iubirea mea!

Nu stii ce greu imi v-a fii…. daca ai sa pleci si nu o sa mai vii

Maine de as pierde tot, eu stiu ca in inima ta tot timpul voi avea un loc

Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine

Nimic nu e mai frumos decat IUBIREA …iar iubirea e mai presusus de orice

Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta… "

Sper ca iti plaC:d

Întrebări similare