Cred ca locurile la buget se redistribuie in fiecare an, daca facultatea mai primeste locuri o sa mai puna in fiecare an, daca li se mai taie din locuri, taie la toti anii. Eu cred ca asa functioneaza. Dar cel mai sigur mergi la secretariat si intrebi, ei stiu cel mai bine.
Daca facultatea nu are locuri de buget nu ai cum sa intrii la buget. E facultate privata? De obicei astea nu au locuri la buget.
Nu, nu este privată, dar așa este cifra de șoclarizare anul acesta. Anul trecut au fost 5 locuri la buget pe același domeniu și presupun că tot 5 vor fi și anul acesta pentru aceeași serie, dar pentru cei intrați acum va fi tot zero trei ani de acum, nu?
Atunci depinde de ce fonduri are facultatea la anul. S-ar putea sa faca si locuri la buget.
Chiar dacă atunci voi fi în anul doi? Adică nu vor distribui locurile la buget doar celor care se înscriu atunci? Se pot distribui și celorlalți din anii mai mari?
Am înțeles. Mulțumesc mult. Voi întreba și sper să mai fie o șansă pentru locuri la buget^^. O noapte faină în continuare .
Multumesc la fel. Sa lasi si aici raspunsul primit de la facultate daca nu uiti, pentru cultura mea generala.
Bună! ^^ Am întrebat la facultate, se pare că voi rămâne la taxă mult și bine -.-''. Dacă așa am început anul, fără locuri la buget, așa voi continua. Locurile care le vor băga în caz că sunt fonduri vor fi pentru cei care intră în anul următor.
Cred ca locurile la buget se redistribuie in fiecare an, daca facultatea mai primeste locuri o sa mai puna in fiecare an, daca li se mai taie din locuri, taie la toti anii. Eu cred ca asa functioneaza. Dar cel mai sigur mergi la secretariat si intrebi, ei stiu cel mai bine.