Mie imi place sa ascult oameni care au probleme si sa ii ajut, sa le dau sfaturi.Problema ta am auzit-o la multe persoane, este normal sa te simti asa si eu iti voi da un sfat foarte important, in situati de genu asta.Este foarte simplu o persoana care este indragostita este plina de emotii si ganduri negative(''Daca nu ma accepta,ce fac''''Daca rade de mine.''Daca...'')Asa ca consideri ca nu ai nici o sansa de aceea nu prea ai vrea sa ii spui nimic.Dar crede-ma, in momentu in care ii spui unei persoane fata in fata ca o iubesti, ca esti indragostit de ea.Te eliberezi, nu te gandi la consecintele de dupa, deoarece cand ii spui te eliberezi de tot chair daca te va accepta sau nu.Iti va fi usor sa iti revi, insa eu cred daca voi ati fost prietenii, e foarte posibil sa te accepte, insa probabil si ea a crezut ca si tine.De aceea fa tu primul pasul si spune-i ca esti indragostita de ea, sunt sigura ca te va accepta deoarece si ea a simtit la fel.Suno,vorbeste cu ea pe messenger iauo usor cu''ce mai faci''''ce mai e nou'', conversatie normala, dupa care avanseazo si spune-i sa va intalniti ca ai ceva important de spus.
Ei bine nu pot vb cu tine prin mesenger, dar iti pot da un sfat.
Du-te si spune-i ce simti, spune-i cat de mult o iubesti si cate ai indurat pentru ea.
Eu sunt fata si la asa vorbe spuse de un baiat pentru mine, as incepe sa il plac, dar sa nu faci pe Gigi muschi ca mai rau agravezi situatia, dar trebuie sa eu spui in fata si sa nu fie nimeni langa voi, si daca iti merge de prima data sarut-o