Fiecare dintre noi este responsabil pentru viata lui, iar daca vrei sa faci o schimbare, poate ar fi bine sa incepi sa schimbi felul in care gandesti mai intai.
Ceea ce iti spui tie atunci cand esti singur cu gandurile tale are un mare impact asupra vietii tale, si controleaza lucrurile care ti se intampla. Astfel poti sa atragi lucruri bune in viata ta, sau poti sa le indepartezi de tine, sa le tii departe. Gandurile si imaginile care iti trec prin minte iti indica punctul la care vrei sa ajungi, scopul tau suprem. Daca intelegi asta si incepi sa-ti controlezi gandurile intr-un mod constient, reusesti sa-ti manevrezi cu usurinta propriul destin.
Nu mai lasa pesimismul sa se infiltreze in gandurile tale zilnice, ca pe ceva normal. Aceste idei si imagini rele nu pot sa te duca intr-o directie buna, chiar daca iti doresti asta. E timpul sa intelegi greutatea fiecarui cuvant negativ si sa-l inlocuiesti cu unul pozitiv. Nu e atat de greu!
Intuitia ta este strans legata de acest lucru: atunci cand iti trec prin cap idei negative, te vei simti rau, vei acumula tristete si dezamagire. Astfel intuitia iti spune ca nu esti pe drumul cel bun, ca trebuie sa schimbi ceva. Dispozitia ta proasta sau irascibilitatea emotionala este modul in care intuitia te avertizeaza ca esti pe un drum care nu duce nicaieri, si ca e timpul sa aduci energie pozitiva in viata ta. Astfel iti spune ca trebuie sa schimbi directia si modul de a gandi.
Incearca acest experiment:
Gandeste-te la ceva ce iti doresti foarte mult. Te-ai gandit?
Acum spune-ti, timp de 30 secunde: „N-o sa obtin niciodata lucrul x. Nu sunt suficient de buna ca sa am acel lucru. Nu am noroc, nu sunt o persoana norocoasa. N-o sa mi se intample niciodata."
Cum te simti acum?
Descurajata, nu-i asa?
Perfect! Inseamna ca intuitia ta functioneaza si iti da un semnal ca trebuie sa-ti schimbi felul in care gandesti.
Incearca inca o data, aminteste-ti ce lucru vrei sa obtii, ce vrei sa aduci nou in viata ta. Timp de 30 secunde, spune urmatoarele fraze:
„Sunt foarte entuziasmata la gandul ca o sa am lucrul x."
„Stiu ca sunt pe drumul cel bun."
„Stiu de ce am nevoie ca sa obtin acest lucru."
„Ma asteapta numai lucruri bune in viata."
„Sunt deschisa posibilitatilor si lucrurilor extraordinare."
Cu siguranta acum te simti mai bine si vezi viata cu alti ochi. Iarasi, intuitia iti da semnale: emotiile pozitive sunt un indicator care iti arata ca esti pe drumul cel bun si emiti vibratii pozitive, asa ca vei atrage tot ceea ce iti doresti.
Gandeste-te ca mintea ta este ca un dulap in care poti sa depozitezi ganduri bune sau rele, si pe baza lor se va construi si destinul tau. Invata sa gandesti pozitiv, sa comunici pozitiv cu tine insuti, sa spui aceste 5 fraze de fiecare data cand ai nevoie de un impuls mic in directia cea buna... nu ai decat de castigat!
:d fundita
Marius339 întreabă: