Poti incerca si remix-uri. Miky-sensation, Alexandra stan-lollipop(remix), Aisa ft dj Yang-Bunny(2010 new), Chris brown-shoes, Delyno ft parca place-i have the world, Christian D-mamasitta, Enrique iglesias-dirrty dancer, Inna-10 minutes, adam lambert-if i had you, sunrise ink and starchild-lick shot, shakira-waka waka, kesha-tik tok, andreea banica-samba, mica-blame it on the girls si iti dau imediat si un link cu multe alte piese
Uite si link-ul pe care ti l-am promis, gasesti multe piese, mie una mi-au fost de ajutor:D http://www.tpu.ro/......-drum-nu/. Astept fundita, ok?:*
Pai...depinde de petrecere... daca vrei muzica populara poti incerca sa cauti Nicu Paleru sau Nelu Ploiesteanu.sunt multe oricum
Buna draga mea.Pai depinde ce genuri iti plac eu iti pot recomanda din ceace ascult eu si imi place.Pe toate le pori gasi pe internet.Sa incepem:Iyaz-replay, mandinga-soarele meu, pee wee-santa maria, rihana-rude boy, simplu-mr. originalaty, patit-o feo-las divinas, tom feat antonia-morena, pitbull-hotel room service iar daca esti fana puya le poti incerca pe urmatoarele:puya feat kamelia-vip, puya feat kamelia si george hora change, puya-unde in balcani, puya-doamna si vagabontul, puya-fresh. Sper ca ti-am fost cu adevarat de ajutor. fundita?
CreatzzaHaha întreabă:
SoJustMeAndU întreabă: