| SweetGIRL17 a întrebat:

Am nevoie de niste mincini pe care sa le zic parintilor. Ma intalnesc cu un baiat si nu vreau sa afle. unde sa le zic ca merg sau ce sa le zic ca fac?

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

La un film cu prietenele

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Adevărul.

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Ma parerea mea e ca intr-un fel te minti pe tine ...si daca ti.au interzis inseamna ca au motive si pana la urma tot o sa te prinda cu minciuna

| SweetGIRL17 explică (pentru asdfcffcvgvv123):

O sa ma prinda dar acum nu este momentul potrivit si nu ar fi de acord cu el ca este mai mare cu cativa ani ca mine

| IngerCazator a răspuns:

Ma parerea mea este mai bine sa le zici adevarul sa cel putin unui parite cu care te intelegi mai bine.
Si eu ma intaneam cu un baiat si nu am vrut sa afle mama si o tot minteam si pana la urma a afltat si acum m-am invatat minte si ii zic mereu cand ies cu prietenul meu.
Acum este decizia ta, pentru ca daca parintii tai sunt foarte mai severi ar trebui sa invetnezi niste minciuni pe care pana si tu sa le crezi, daca ma intelegi ce vreau sa zic happy
Team pupacit :*

| muffinandcake a răspuns:

Spunele ca iesi cu prietenele in oras sau la film sau ceva de genul. Ai grija sa nu fie vreo prietena ai cărei parinti sunt prieteni buni cu parintii tai. Pt ca pot sa dea telefoane si sa afle ca nu ai fost unde le-ai zis lor ca mergi. Poti de asemenea sa mergi cu o prietena undeva, sa faceti ceva după care sa te prefaci ca pleci astfel încât să plece si ea si apoi sa te întâlnești cu baiatul respectiv..sau nu stiu, ceva de genul
sper ca te, am ajutat :**