| Ionela256 a întrebat:

Am nevoie de niste opinii si idei.cum sa fac sa nu mai transpir? acum ca a venit vara port tricouri...si in 5 minute transpir fara sa fac nici un pic de efort fizic.si se vede foarte urat, ma dau cu un rolon lichid, cu ce sa ma dau ca sa nu mai transpir non-stop? Fundita primului raspuns si corect!love struck

3 răspunsuri:
| DeCe a răspuns:

Eu iti sugerez sa mergi la un medic si el iti va da un tratament sau crema, ceva care te va ajuta sigur. Oricat ai incerca cu deodorante, daca transpiri des, ele nu te vor ajuta deloc. Te lupti in zadar.

| JohnnyBi a răspuns:

Str8 antiperspiranttongue pentru mine lucreaza minuni sa zic asa. sa nu te gandesti ca daca bei mai putin transpiri mai putin ca nu e adevarat. poti incerca dusuri de-a-lungul zilei mai multe sa iti hidratezi pielea. substante pentru anti-perspiratie nu as incerca. a induce corpului o alta stare decat cea naturala a sa nu e tocmai indicat...nici anti-perspirantele nu sunt indicate.

| caposul a răspuns:

De obicei omu transipra daca manaca codimentat (foarte sarat iute etc)ori sa faci efort (sport) sa elimini din toxine; nu sunt sigur 100% dar asa am auzit si eu...mai stiu ca omul mai traspira de la "social disturb" e o boala de la creier parca, ori daca are probleme cu inima transpira des mainile (in cazul meu ) cred ca sunt mai multe motive dar cam atat stiu si eu... sper ca am fost de folos happy