| Dyanes a întrebat:

Am nevoie de niste pareri.
M-am desp de prietenul meu,de fapt,el m-a parasit. pentru alta tipa insa nu ma cauta,nu imi zice nimic, ci a inceput sa imi dea like-uri la poze. si deja se repeta treaba. i-am dat si eu un like la o poza de a lui..insa nimic, nici un semn. intr-un timp imi trimisese cereri de jocuri, fiind intentionate.pentru ca m-am interesat!happy ce parere aveti?
considerati ca daca imi da like-uri dupa o despartire fara nicio explicatie.ar insemna ca mai simte ceva sau.care sa fie scopul acestor like-uri? tind sa va zic ca el nu mi-a zis nimic cand ne-am desp.a pus direct poze cu tipa! happy

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Posibil sa mai simta ceva sau vrea numai sa te enerveze

| Dayuuum a răspuns:

Nu cred ca niste likeuri inseamna ceva. Poate ii e dor de tine, si vrea sa vada daca mai dai un semn de viata laughing big grin. Eu spun sa nu tragi concluzii pripite

| SookiexD a răspuns:

Eu spun sa faci pe indiferenta, poate chiar sa il uiti, si sa ii dai lui impresia ca nu iti mai pasa. Vrei nu vrei tot se intoarce in 4 labute dupa tine. Crede-ma mi s-a intamplat. De m-a tinut una cateva luni dupa curul ei, tachinandu-ma, desi ea nu mai avea nici un interes in vreo relatie cu mine.
*Fluierat*: Uitaaa-l whistling

| Koko_Bijoux_1991 a răspuns:

...pfuai,greu dar totusi, ar trebui sa fii tu curajoasa si sa,, infiltrezi '' prin grupul lui o persoana in care ai incredere..sau ii spui pe fata ce simti(daca mai simti ceva) eu asa am facut si a mers :*