Inteleg acum ca zici 24/7 pentru a face referire la faptul ca stai mult in pat. Dar hai sa nu exageram totusi, te mai ridici tu din el cand ai diferite nevoi
Deci problema ar fi la teme si la diferite activitati pe care ai vrea sa le faci si nu gasesti motivatia? Deseori primul pas este cel mai greu. Cel mai greu. Probabil daca citesti ce scriu pe aici o sa gasesti motivatia pe moment, dupa o sa dispara. Deci ar trebui gasita o reteta pe termen lung. Asta depinde DOAR de tine. Daca tu vrei asta cu adevarat.
Era o carte "Incepe cu ce nu-ti place" - Brian Tracy. Scriitorul zice sa "mananci broasca" prima data. Adica sa incepi mereu cu ceea ce este greu. Daca tu faci ce este greu, iti ramane ce este usor dupa. Te ridici din pat si te duci la teme, FARA sa te mai gandesti la consecinte, ca nu iti place, ca ar fi mai bine sa stai in pat, ca asta care scrie acum raspunsul sta si el in pat si alte lucruri. Te duci si gata, fara sa te mai gandesti, actioneaza in nestire, oarecum. Iti termini temele si apoi ai TOT timpul din lume sa faci ce vrei tu, poti sa stai in pat fara sa te simti vinovat. La fel pentru orice alta activitate.
Cauta in tine motivatia necesara, cauta timpul liber de dupa. Si spune-ti tie ca poti sa faci asta, imagineaza-ti ca esti deja la acel punct, in care ai facut totul si automat corpul o sa se indrepte in directia respectiva.
Hai ca poti. Bafta si o zi frumoasa iti doresc! ^_^
Te pomenesti ca te făcuși șpicăr motivațional d-ala
Orice este nevoie pentru a ajuta o persoana sa se schimbe in bine
Pot sa te ajut si pe tine daca vrei. Pentru doar 150RON/sedinta. Online sau la domiciliu + o cafea.
Câh,pleacă că ești scump. Am găsit psihologi care cer 100 lei, fără cafea sau deplasare la domiciliu.
Sau oferi consiliere in efectuarea crimei perfecte?
In ce vrei tu. Si in intinde branza pe felia de paine.
Hmm...can I have a demo?
Sure. Dar doar de data asta.
Fosta mea profesoară de română zicea mereu: nu există "nu pot" ci "nu vreau".
Ai auzit de bullet journal?
Încearcă să-ţi faci unul, pe mine cel puţin mă ajută, să nu mai spun ce satisfacţie îmi aduce să bifez că am făcut nu ştiu ce task. Puneţi telefonul departe când te culci, ca să te enerveze alarma, eu una când am ceva de făcut pun şi alarme din oră în oră să-mi reamintească de obiectivul meu.
Buna! Fa-ti un program zilnic si pune alarma sa sune la orele respective. De asemenea, te ajuta daca iti faci o lista cu obiectivele pe care le ai zilnic, saptamanal, lunar. Pune-le pe hartie si pe masura ce le faci, bifeaza-le. De asemenea, incepe mereu cu sarcina care iti displace cel mai mult sau care este cea mai grea. Daca stii ca ai ceva de facut, nu te mai gandi la asta in timp ce stai si tot amandi, ridica-te direct si apuca-te de facut!