| Nextone a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi plang incontinucrying. Sa incep mi-am facut alt id si am vorbit cu iubitul meu cu care sunt de 3 ani.Am facut asta pentru ca am vrut sa il testez si pentru ca aveam oarecare banuieli. A vorbit cu fata respectiva (adica cu mine)i-a zis ca m-a inselat si multe altele ca nu vrea sa ma parareasca pe mine ca tine la mine mult dar m-a inselat si acum s-a mai cumintit. Ia povestit ca a fost mai la inceputul relatiei si ca niciodata el nu a cautat au venit fetele si au sarit pe el dar era beat si pe mine nu ma poate parasi.Eu am aflat ca ma mintit de multe ori si l-am iertat si simteam si ca m-a inselat dar nu eram sigura.Acum nu stiu ce sa fac simt ca innebunesc nu vreau nici sa afle ca am fost eu pe acel id dar nici nu stiu cum sa ii spun si cred ca nu mai pot sta asa.Mam gandit sa merg maine la psihologul scolii sa imi dea un sflat. Voi ce ma sfatuiti?cryingcryingcrying

4 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Ce psiholog, te duci frumos la el si-i trantesti una in cap, iy spui ca l-ai pus la proba si ce a zis.in cazuri din astea nu are rost sa te mai ascunzi, adevarul e asta chiar daca doare

| Sadiss a răspuns:

Relatiile astea au diferite cai. nu exista un tratament special pentru durere
dar asa. un semi-tratament sa zic asa. gasrsteti un partener de stress cu care sa impartasesti totul si sa iti mai zica din cand in cand ceva. ce sa faci. daca vrei ma ofer eu doar ca da-mi un mesaj
bft :*

| Nimeni_1295 a răspuns:

Imi pare foarte rau.E o situatie foarte neplacuta. Daca ati stat 3 ani impreuna cred ca il iubesti.Daca se ar intimpla la mine asa cred ca l-as intreba si la l-as ruga sa raspunda sincer, dar daca nu-ti va raspunde sincer cred ca trebuie sa-i spui despre aceea ca ai aflat. Daca te intreaba de unde stii poti sa-i spui ca "nu are importanta'sau "nu as dori sa-ti spun".Nu e numaidecit sa-i spui ca erai tu (asa cred eu).Si pina la urma ar trebui sa hotariti daca doriti sa mai fiti impreuna. Cred ca te ajuta aceasta cumva.

| Innka a răspuns:

Mda,e trist,dar poti sal intrebi pe el nu vrea sati povesteasca nimic,daca nu va intelege poti sa-i spui ca il banuiesti ca te inseala si nu poti sa fii linistita cind te gindesti la aceasta,mai bine sati spuie el si saci ceara scuze si relatia poate va continua,daca e sincer cu tine ar fi mai bine sa-ti spuna singur,daca nu mergi la psihologul scolii, poate el te va ajuta cu ceva, succes...