| LARAaungeoudemon a întrebat:

AM NEVOIE DE NISTE SFATURI PRIVIND PRIETENIA MEA CU CEA MAI BUNA PRIETENA.problema e asahappy noi facem totul impreuna de 5 ani suntem cele mai bune prietene chiulim impreuna am facut multe prostii la viata noastra pe care sincer...multi nu le-ar face iesiri in club iesiri din oras fara ca ai nostir sa stie cabane plecate 3 zile chefuri tot ce o adolescenta poate trai in viata ea si ce multe si'ar dori suntem cunoscute la scoala si in jur si cand iesim afara asta datorita ca am iesit mult nu suntem fete timide care cred ca distractia inseamna s amergi pana la colt.am facut multe pe care poate le regretam poate nu insa PROBLEMA ESTE CA mama ei e pocaita.si d emulte ori cand am mer sundeva ea a trebuit sa minta ca nah ce sa facihappy cumva trebuia sa plecam de acasa insa acum la 17 ani jumate situatia ia o alta intorsatura care pe mine ma pune pe ganduri ea se duce la biserica de o vreme cam des nu spun ca nu s-a mai dus dar acum merge des si asculta clar ce spune si crede ca tot ce se spune ii suan ei si spune ca nu ar mai vrea sa faca toate chestiile care le'am facut pana acum ca i se pare ca se schimba adi ca crede ca se va pocai nu spun c anul ma bucur pentru ea ma bucur insa.simt ca o pierd o odata cu asta. poate e doar un moment de al ei sau nu? as vrea sa stiu si eu ce sa fac/eu sun o fire foarte petrecareata care iasa mult ar trebui sa fie altcineva "prietena buna buna" dar nu stiu.nu ma lasa sufletul ne leaga atat de multe incat nu pot. cer sfaturi aici deoarece am descoperit siteul asta si celorlalte ferte nu le pot spune deoarece nu veau sa ajunga la urechile ei ca lumea e invidioasa pe prietenia noastra si pe noi...

mersi celor care raspund.

4 răspunsuri:
| Hiroshima a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea, sa ii explici si puteti chiar sa mergeti impreuna la Biserica. poate ca ar bucurao si pe ea.
Nu stiu ce sa zic. dar incearca sa ii zici tu asta pentru ca daca afla de la altii cred ca se va supara. thinking
Succes happy.

| LARAaungeoudemon explică:

@ bll am fost cu e ala biserica dar chiar e serioaasa treaba merge in serios la biserica si se comporta total diferit.
@ saori mama ei nu a aflat de nimic deoarece ea tot timpul e la lucruoh go on si nu n u a aflat daca era din obligtie imi zicea.si o cunosc si se vede p eexpreisa ei ca face asta pentru ca asa vrea cat despre sustinere. da total de acord asta e dovada de prietenie. dar ce s afac daca eu sunt o fire petrecareat asi ea se schimba? de fapt intr'un fel pot discuta orice cu ea.si asta e important.
@ alle nu mai e un copil.acest nu e un moft. a mai avut ea mofturi insa cred ca acum e serioasa treaba.
uffstraight face

| Saori a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic, insa toata situatia asta e cam ciudata.
nu cred ca o pierzi.
faptul ca ea vrea sa isi dea seama ce este cu adevarat nu cred ca are vreo legatura cu prietenia voastra.
da, cred ca nu veti mai putea iesi ca inainte, dar, poate ca sa va linistiti catva timp ar fi un lucru bun.
scuze, nu imi permit, dar na,big grin
a aflat cumva mama ei sau cineva de faptul ca voi de fapt minteati si mergeati in alte parti?
poate mama ei a aflat si o obliga acum sa mearga mai des la biserica si ce ai mai zis tu.
ce situatie complicata, scuze, nu stiu cum sa te ajut.straight face
si sincer cred ca ar fi un gest egoist din partea ta daca din cauza faptului ca "nu o sa mai faceti ce faceati inainte" acum iti vei alege o alta prietena "cea mai buna". cred ca si prietena ta s'ar simti data la o parte pentru ceea ce vrea sa fie. Cred ca o adevrata dovada de prietenie ar fi sa o sustiibig grin
pa'pa>big grin

| Alle_2048 a răspuns:

Stai linistitawinking
O sa-i treaca, nu va fi permanenthappy
Dar daca nu`i va trece a`i putea s`o intelegi si sa fi alaturi de ea:d
Sper ca am ajutat:*