| Stefania a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi.Stiti ca vi-am povestit despre acel baiat de care imi placea, adica "Imi placea", asta insemnand ca nu imi mai place.Era Sf. Nicolae si asa se numeste si el si eu eram singura fata care i-a spus la multi ani si l-am pupat pe furis, adica fara sa observe.Nu-mi mai place de el, dar de atunci el este innebunit dupa mine, este ca si un obsedat, ma scoate din sarite, vreau sa-l dau jos de pe mine.Cum as putea reusi?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.enemyforces.net/firearms/ak47.jpg
"V-am", nu "vi-am".

| Polomitreaci a răspuns:

Daca ai tupeu mai bine ii spui in fata, iar daca el este sensibil mai bine ii spui pe ocolite.(Mai bine ii zici in fata, decat sa il faci sa sufere putin cate putin.)

| cristina_7980 a răspuns:

Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy! sau Fii falsa, triseaza des, sa poti sa supravietuiesti.Sa fii sigura ca vei castiga un joc pervers pentru ca lumea joaca numai pe intereswinking sper sa te ajutewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel mai bine e sa-i zici in fata sau sal tratezi cu indiferenta (ultima sigur va functiona):-p sper sa te ajute