Sa lamuresti problema. O discutie fata in fata, o confruntare la nivel psihologic.Ai grija sa nu te intimideze si sa uiti ce vroiai sa ii spuiSpune-i exact ce nu iti convine. E pacat sa se rupa relatia de la inceput
Deci mai eu te-as sfatui sa fii si tu indiferenta. El acum stie ca-l placi.si ce spune.lasa ca mai merge una pe lista! Deci nu merita
nici macar un "salut" din partea ta! Daca te placea cum a zis, nu
se deranja ca nu ai putut iesi, din contra ar fi trebuit sa fie foarte
nerabdator si ar fi asteptat, ca o zi nu e un an! Deci concluzie mai bine este sa-l uiti, sa eviti sa te mai intalnesti cu el! Sfer sa-ti fi fost de ajutor.si ai grija!:*
Exact.nu te lua dupa el.stie ca nu e frumos sa ai poze cu fosta? nu e corect fata de tine.de curiozitate i a si tu o poza cu un fost si arata i o intr o zi...asa fara sa dai de banuit.sa vezi ce ti zice? si acelasi lucru sa il zici si tu.nu te lasa amagita de el.
Cred ca daca tu esti cea care ai refuzat de citeva ori, acum fii mai insistenta, doar ai zis ca tii la el.in ceea ce priveste fata cea, daca pina acum nu e cu ea, atunci ''placutu''lui se poate fffoarte repede spulbera, de fapt poate fi spulberat de catre tine.succes!
Buna uite eu cred ca nu are rost sa suferi din cauza lui. Daca are o poza a fetei e sigur ca mai simte ceva fata de ea, ca de nu ar fi asa n-ar pastra poza.Asta nu inseamna ca nu tine la tine, dar poate te vede doar ca o amica.
Dupa parerea mea, nu-l mai cauta, nu lasa sa observe cat de mult iti place de el pentru ca poate se v-a folosi de acest lucru. Daca tine la tine si vrea ceva mai serios te v-a cauta el
Eu iti doresc multa bafta!:*