Eu zic maine sa vorbesti frumos cu ea, sa te prezinti si daca vezi ca si ea te place sa-i ceri numarul de telefon, nu FB-ul sau instagramul, ca-i greseala fatala... toti papagalii fac asta, ca sa te urmareasca si sa faca misto, nu sa fie seriosi.
Daca ti se pare ca e draguta, intra in vorba cu ea. Daca ti se pare jenant sa ii ceri instagramul din prima, intra in vorba cu ea cu un subiect comun, gen:
"Buna! Nu ma prea descurc la ( orice vrei tu sa creada ca nu te descurci ( materie, profesori, etc. ), mi-ai putea da un sfat despre ( subiectul respectiv )?"
Sau "M-ai putea ajuta cu ( orice ai nevoie )?" Si daca vezi ca iti da un raspuns scurt si la subiect incercand sa se scuze, o intrebi frumos la final, daca pe viitor mai ai nevoie de informatii, sa iti dea si tie instagramul ei.
Si daca observi ca vrea sa te evite si acum, si iti da de inteles ca nu e interesata, iti ceri scuze pentru deranj, ii urezi o zi buna, si te retragi. Daca i-ai facut o impresie buna, iti garantez eu ca ea te va cauta sa se bage in seama cu tine. Insa daca nu ai impresionat-o in mod special si nu te cauta, aia e. Abordeaza alta fata.
E cea mai safe metoda de a te baga in seama cu o fata fara sa dai impresia evidenta de a o curta.
Da, fă acest pas! E un lucru minor pentru că rețelele de socializare sunt pentru a interacționa cu oamenii! Fă-ți curaj!