| Myrunyka a întrebat:

Am nevoie de o prietena la scoala ca stau tot singura. Fata cu care ma inteleg e draguta dar prietenele ei ma urasc. Prima oara m-am dus sa vorbesc cu ea, si in fiecare zi radem, vorbim. Dar cand e ceva care trebuie sa facem cate 2, de ex. un proiect, il face cu altcineva. Cum pot s-o fac cea mai buna prietena? Ea nu cred ca are una.

Răspuns Câştigător
| Mitsuri10 a răspuns:

Pai incearca sa stai din ce in ce mai mult cu ea.Treaba cu buna prietena vine de la sine.Insa ai grija ca ea te poate inlocui, sau chiar tu pe ea.Cum m-a inlocuit pe mine cea mai buna prietena.Si du-te tu la ea si intreab-o daca vrea sa faca cu tine. Daca gaseste scuze de genul:fac cu altcineva sau stai sa intreb pe altu' iti dai seama daca ea chiar vrea sau nu. Sper ca te-am ajutatwinking.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zi ca daca va intelegeti bine sa faceti proiectele impreuna si daca nu vrea inseamna ca te-a tradat si nu ti-e asa buna prietena cum trebuia sa fie.

| Myrunyka explică:

Multumesc de raspunsuri, dar am intrebat-o de multe ori la excursii sau tabere "Vrei sa stai langa mine"/"Vrei sa stai cu mine in camera" zice "Mai vedem" si o vad ca se duce la alta si o intreaba.