Buna. Nu sunt din BV, nu am fost la mate info. Dar am trecut prin anii tai. Din ceea ce am citit si inteles am ales sa te sfătuiesc să alegi cel de-al doilea liceu. Deoarece are mai multe secții. Crede ma ca te poti trezi in mijlocul liceului si realizezi ca de fapt urăști ceea ce faci sau nu vrei sa continui. Iar asa vei avea mereu unde sa schimbi specializarea. In plus vei avea in jur un colectiv diferențiat de la care crede ma ca ai sa înveți enorm de multe lucruri atata timp cât ești dispus să auzi si nu mă refer doar la matematică. Am trecut deja de anii liceului și de la dorința aprinsă de a merge la biologie am ajuns într-un liceu de arte pe secția de arhitectură iar din clasa a 11 am ajuns la design si grafica si fac facultate de marketing. Viața te poate surprinde in fiecare moment de aceea este bine sa ai o minte deschisa si sa iti lasi opțiuni libere si multiple la îndemână. Iar despre parerea ta reticenta legata de elevii de la pedagogie sau teologie, tind sa spun ca ai putea ramane chiar plăcut surprins de minunățiile anilor de liceu. mult succes.
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: