| SimonaQs a întrebat:

Am nevoie de parerile voastre. Acum ceva timp vorbeam cu un coleg de gatit. Si tot glumeam sa vin la el si sa gatim. Stiu, pare o aiureala. Nu am nici un gand, nu sunt o usuratica, dar mi s-ar parea distractiv. M-am gandit ce o sa creada parintii lui, si nu stiu ce sa fac pentru ca m-a invitat la el.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un gand inocent, si nu zic la misto. dar in ziua de azi o invitatie acasa e vazuta doar ca o invitatie la sex. asta e.

| SimonaQs explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate. De asta sunt asa confuza, dar tu ce parere ai sa accept sau? Ne intelegem chiar foarte bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SimonaQs):

Chiar nu stiu ce sa zic. acum cateva luni am intalnit o fata de la munca sa ii gatesc (poveste lunga) si nu nu o chemam pentru sex. i-am explicat si ei asta, si na, a venit, chiar ne-am simtit bine. nu a fost ceva sexual si nici dupa nu e ca unul din noi a avut pretentii la ceva. deci sa zic, depinde de voi. trebuie sa stiiti despre ce e vorba inainte, nu ca unul din voi sa creada ca e o invitatie la altceva.

Suntem minori. Si nu avem ganduri d-astea. Dar gura lumii spune si vrute si nevrute.

Adevarat. mai rau e ca nu o poti condamna, la cati idioti fac sex la 15 ani azi, si cate fete raman asa insarcinate. dai in depresii. ce sa ii faci

Ma consider o persoana cu capul pe umeri. Nu ies in cluburi, nu fumez, nu consum alcool asa cum se intampla in ziua de azi la adolescenti.

Bravo tie. desigur nu sunt multi care cred ca asa ceva e demn de respect, dar dupa mine este. trebuie sa fii ratat sa crezi ca a te distra e sa iesi in fiecare seara in club sa te pipaie fiecare baiat sau sa bei pana numai stii de tine. dar asta e diferenta intre mine si restul. daca ai o mentalitate de genul o sa o duci mai bine. doar sa nu te "intereseze" ce zic altii, ca vor fii mereu cei care te vor face proasta pentru ca te comporti cum vor ei si mai haios e ca daca o faci ( sa te comporti cum vor ei ) te vor vedea tot ca pe o panarama, deci cum o dai tot rau iesi, daca ar fi dupa ei. numai bine si ai grija de tine.

Multumesc frumos. Numai bine. O sa ma gandesc mai bine la ce ai zis. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie teama daca tu stii ce vrei sa faci de fapt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te duci. Din moment ce te-a invitat, probabil ca a discutat cu ai sai parinti si sunt de acord.
Nu cred ca isi vor face o parere proasta despre tine doar ca te duci la el sa gatiti ceva. Mi se pare un gest specific prieteniei, nimic iesit din comun.

Sigur si-ar anunta familia. Si nu m-a invitat o singura data. Cred ca o sa-mi fie rusine de parintii lui. (Parca l-as cere de sot) laughing) nu stiu ce parere vor avea, dar tinand cont ca eu sunt o pesimista ma gandesc mereu la ce e mai rau sad

Nici eu nu prea ma duc la cineva acasa, cred ca din acelasi motiv. Daca vrei, il poti chema pe el la tine, ca sa te simti in largul tau.