anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de prieteni cu care sa discut zilnic,dar nu găsesc.
Deoarece toți sunt falși...
E imposibil sa găsești o persoana căruia sa-i argumentezi tot ce ai pe suflet, in ziua de azi.
Așa că...mai bine nu-i zici nimănui,dar daca nu-i zici nimănui te vei simți rău.

Iar eu nu mai suport să fiu singur, simt că înnebunesc așa.

Răspuns Câştigător
| Evolettee a răspuns:

Pai nu, nu ai cui pentru ca intr-adevar toti sunt falși, aceasta e si parerea mea, singurul prieten esti tu si familia contează.

4 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Poate ai cautat in locul gresit.Decat sa te plangi, mai bine faci ceva, nu crezi?

| Kiwibibilă a răspuns:

Eu sunt inconjurata in fiecare zi de oameni de varsta mea cica prieteni, dar nu ma regasesc in grupul acela. Asa ca mai bine stai singur decat cu oameni falsi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vad intrebarea.

| Notmyaccount a răspuns:

Mdah... Stiu la ce te referi. Intr-adevar nu prea gasesti oameni la nivelul asteptarilor in ziua de azi, dar gandeste-te ca nici tu nu te ridici la asteptarile altora. E greu sa nu ai pe nimeni care sa te asculte, dar in acelasi timp poate nici tu nu ai ascultat persoana de la care astazi astepti sa faca acest lucru, cand avea nevoie.
Ce poti sa faci? Hmmmm greu de zis. In ptimul rand sa fii constient, ca faptul ca nu esti inconjurat de persoane valoroase nu este doar din vina societatii ci si din vina ta. Fa-ti amici cu care sa te distrezi, ca sa iti treaca timpul. Stii ceva? Viata-i un moment si fiecare moment trebuie trait la maxim.