| opierdevara a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor. E o poveste lunga, dar vreau sa fac lucruri marunte, ca sa surprind un baiat big grin. El nu este in tara si era un timp in care ne intelegeam super bine, si nu doar ca prieteni. Acum de Craciun i-am scris niste ganduri si mi-a zis ca imi multumeste enorm si ca totul conteaza mult pentru el, si ca odata mi-a zis ca nu ma va lasa niciodata si imi va fi mereu alaturi, iar tot ce a zis este adevarat sa nu uit asta. Vreau sa fac mici gesturi de genul pentru a-l surprinde puppy dog eyes. si vreau sa fim din nou cum eram intr-un timp. Cum sa fac sa il reapropii de mine? Fundaa mare mare mare

3 răspunsuri:
| Neo12 a răspuns:

Sincer ar trebui sa incerci sa faci acele lucruri pe care le-ai facut si pana acum dar sa il "indulcesti" i-ai putea spune niste cuvinte frumoase, sau sa il alinti etc.Sau sa gasesti niste poze cu statusuri precumtonguearca-s nebuna si n-am scapare Il vreau din cap pana-n picioare Pentru ca el e ca fratele meu mai mare. Fundita?

| Neo12 a răspuns (pentru Neo12):

precum: Parca* scuze de emoticon; nu am vrut intentionat sa apara

| gAbY4Game a răspuns:

Pai,,, e clar ca baiatul te place.Dar este o bariera intre voi.Ein alta tara.Incearca sa ii spui ca iti place de el sau macar sa vorbesti frumos cu el.Fii romantica cu el ca lui ii va place