| paul_5950 a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor. Ies cu o prietena la a doua sau a treia intalnire(de fapt nu chiar intalnire, sa zic asa doar o "plimbare"), si vreau sa ii spun ca o plac insa nu stiu cum, si nu stiu cum sa ajung la partea cu sarutul(ca pana acolo e treaba mai grea, dupa aia stiu ca totul merge de la sine). Dati-mi ceva exemple de metode in care pot sa-i spun ca o plac, ce vorbe sa folosesc, cum sa ma comport si cum sa ajung la partea cu sarutul, si cand ar trebui sa se intample asta(eu ma gandeam ca la sfarsit, in fata blocului ei dupa ce o conduc acasa). Astept raspunsuri, sper sa ma puteti ajuta. Mersi! aa si inca ceva, daca sa zicem ea spune ca nu e pregatita pentru o relatie, sau ma refuza, cum as putea cel mai bine sa ies din acel moment "penibil" sau jenant?

5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu cauta sabloane, stil de comportament, vorbe alese, dulcegarii! Fii tu insuti, spune ce simti. Dragostea e sursa sigura de inspiratie.Cum crezi ca s-au nascut poetii?

| change12 a răspuns:

Daca si ea te place poti sa ii dai mana apoi ii pui mana pe umar si o pupi pe obraz depide si de ea... apoi la urmatoarea intalnire intinde buzele spre ea si gata

| Kkiwiitttzzzaaa a răspuns:

Pai ...plimbati-va, vorbiti despre scoala, bate campii. Apoi ...cand se ashteapta mai putin spune-i ce simti happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paul cel mai bine e sa astepti un pic si dupa te duci la o plimmbare cu ea si ii spui ca o simpatizezi doar atat ca dup[a aia s-ar putea speria daca ii spui ca o placi asa ca daca spune nu spui bine am incercat si mergi mai departe

| ionutsmecherul1 a răspuns:

Zii pur si simplu ca o placi dupa aia ii zici cai un cad pentru ea si ii zici sa inchida ochii si o saruti mare treaba foarte greu:d